Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Noget helt ekstraordinært: Verdensberømt show kommer til Odense

Af Emil Kjær Jørgensen

København har et rigt kultur, hvor vi uge efter uge kan se frem til masser af spændende foredrag, koncerter og shows.

Men i denne måned sker der alligevel noget, som helt sikkert er en tur til Odense værd.

For fredag den 6. april og lørdag den 7. april får Odense besøg af et vaskeægte globalt fænomen, der har høstet store roser i hele verden.

Shen Yun hedder showet, og det siger dig måske ikke så meget – men det burde det. Showet har spillet for udsolgte sale i byer som New York, Tokyo, Paris og Sydney.

Showet viser på smukkeste vis kinesisk kultur  før kommunismen, hvilket også er en af grundene til, at Shen Yun-showet er forbudt i Kina.

Nu bringer arrangørerne bag magien til Odense, og vi kan se frem til en eksplosion af farver og lyd, når den gamle kinesiske kultur blomstrer op på scenen i ODEON.

Det kan vi se frem til  

Gongen giver genlyd, tæppet går op og en himmelsk scene viser sig for publikums øjne. Feer dukker op af et hav af bølgende skyer. Mongoler ridder på hesteryg gennem græssletter så vide som himlen. Klassiske fortællinger om kærlighed og tab, humor og heroiske bedrifter kommer til live.

Shen Yun formidler den ekstraordinære dybde og bredde i kinesisk traditionel kultur og bringer storheden fra fem tusind års civilisation til live på scenen.

Nogle dele af showet berører også nutidens Kina og kaster lys over den undertrykkelse, mange oplever. Disse fortællinger om mod er ofte det, publikum finder mest rørende og opløftende ved Shen Yuns optrædener.

Oplev Kina før kommunismen

Publikum kan se frem til et verdensklasseshow med betagende dans og musik, Kinas 5000-årige guddommeligt inspirerede kultur og prægtige kostumer.

En oplevelse af skønheden ved det gamle Kina før kommunismen. Shen Yun er en farvestrålende kunstnerisk genoplivning og fejring af Kinas rige kulturelle arv.

Dynastiets hofdamer og deres delikate elegance, tapre slagmarkshelte og spektakulære scener af magiske riger udspiller sig på scenen, når Shen Yun tager publikum på en eventyrlig tidsrejse med kinesiske legender, regioner og dynastier.

Shen Yun har taget verden med storm, og mange mennesker ser ofte forestillingerne fire, fem eller seks gange. Hvorfor så det, tænker du nok?

Der er simpelthen ikke ord til at beskrive det—du bliver nødt til at se det med egne øjne for at finde ud af det.

OBS: Arrangøren tillader ikke børn under 5 år blandt publikum, da showet er uegnet for mindre børn.

Du finder billetinfo lige her.

Del artikel

Andre læser også