MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Nordens største ginbar ligger på Frederiksberg: Her kan du smage over 300 slags gin

Af Mathilde Mågård Hansen
Copenhagen Pool og Snooker Bar Foto Facebook
Copenhagen Pool og Snooker Bar Foto Facebook

Man havde næppe gættet, at Nordens største ginbar ligger ude på kanten af Frederiksberg og Vanløse, men intet desto mindre er det faktisk tilfældet.

Her finder man nemlig Copenhagen Pool og Snooker Bar, der – udover pool og snooker – har specialiseret sig særligt i gin.

Stemningen er skøn, og selvom du kan smage verdens dyreste gin, så kan du også sagtens få en god ”gammeldags” Breezer, hvis det mere er dig.

Spar op til 53% på prisen på en lang række lækre restauranter i København – kun med MigOgKbh. Se listen her

Copenhagen Pool og Snooker Bar Foto Facebook

Et blandet publikum med plads til alle

Facaden syner ellers ikke af meget, og man kan godt blive en smule i tvivl, om det nu var her man havde lokket alle veninderne med hen – ”for hvem elsker ikke en Gin & Tonic?”.

Stemningen ændrer sig dog helt, når man træder ind på 1. sal og pludselig kan se pool borde så langt øret rækker.

“Selskabet er en fornuftig blanding mellem professionelle, der bruger lokalerne til træning i løbet af dagen, og dem der bare kommer for hyggens skyld en fredag eller lørdag aften,” fortæller Jonas Wittenburg, der er en af mændene bag baren.

Fredag-lørdag bliver der skruet ekstra op for festen med DJ og dansegulv i det lille lounge område, og det er her festen starter for manges vedkommende.

“Her er mange stamgæster, men vi får også ofte besøg af Europamestre og verdensstjerner inden for både pool og snooker,” uddyber han.

Og til de som ikke lige ved hvad snooker er, så er den helt korte forklaring, at konceptet er nogenlunde det samme som i pool – men med lidt større borde og lidt mindre kugler.

Læs også Ny vinbar i Indre by: Tap din egen vin direkte fra hanen

Copenhagen Pool og Snooker Bar Foto Facebook

300 slags forskellige gin

Det vrimler med ginflasker ude på Bernhard Bangs Allé.

Faktisk så meget at de slet ikke kan være i baren alle sammen men i stedet har indtaget diverse hylder rundt omkring i lokalerne.

“Vi har altid gjort det i high-end alkohol, og hele ginsamlingen startede som en venskabelig konkurrence med baren, The Bird and The Churchkey, på Gammel Strand,” forklarer Jonas Wittenburg.

De påstod nemlig, at det var Danmarks største ginbar, men måtte hurtigt se sig slået af pool baren på ydre Frederiksberg.

For Copenhagen Pool og Snooker Bar er gin nemlig ikke bare gin, og tonic er slet heller ikke bare tonic.

“Vi har 20-22 forskellige slags tonic på køl, og vi går meget op i at matche hver enkelt gin med den rette tonic – og den rigtige garnish ikke mindst,” fortæller Jonas, mens han peger over på en pæn samling af krukker med tørret frugt.

De har nørdet gin så meget, at de har udviklet deres egen i samarbejde med Moesgård på Fyn, og de har planer om at udvide sortimentet med flere forskellige slags.

Udover en fremragende Gin & Tonic kan du også snuppe dig en cocktail til sølle 75 kr., og de kan trylle det meste frem til dig.

Læs også Kan Noma lave en snasket burger?: Gastromand har testet Nomas nye vin- og burgerbar

Copenhagen Pool og Snooker Bar Foto Facebook

Hvis du ikke helt er klar på at smage alle 300 flasker fra ende til anden, kan det anbefales at prøve et ginbræt med en ”forret, hovedret og dessert” (i gin naturligvis) for bare 195 kr.

Så er du glad for en god Gin & Tonic, så skal du gøre dig selv den tjeneste at svinge forbi ydre Frederiksberg – her kan vi næsten garantere, at du kan smage én, du ikke har smagt før.

Hvad: Copenhagen Pool og Snooker Bar
Hvor: Bernhard Bangs Allé 31, 2000 Frederiksberg
Hvornår: Alle ugens dage fra kl. 12-02 – på nær Juleaften og Nytårsaften
Hvordan: Følg med på Facebook her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også