ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Premiere om lidt: Nordens største cirkus kommer til København

Af Maise Molberg
Foto: PR, Cirkus Arena
Foto: PR, Cirkus Arena

Gør dig klar til cirkuskunster, som du aldrig har set dem før, når Nordens største cirkus er klar med en spritny forestilling.

Du har måske allerede lagt mærke til, hvilket cirkus der er kommet til byen, for deres cirkusvogne og cirkustelte i de klassiske røde og gule farver er allerede sat op.

Det er Cirkus Arena, der atter byder velkommen i cirkusteltet på pladsen i Bellahøj, hvor Bubber og Julie Berthelsen er tilbage i manegen med et nyt hold fantastiske cirkusartister.

Gør dig klar til en skæg cirkusoplevelse, når duften af savsmuld breder sig, og et hav af talentfulde cirkusartister er klar.

Foto: PR, Cirkus Arena

Cirkusartister i en helt ny liga

I cirkusteltet kan du både opleve luftakrobatik, jonglørkunst, klovnerier og tryllerier, og for første gang vil Los Ortiz indtage teltet med to imponerende artistnumre.

De vil blandt andet udføre et nummer, som ikke er set i Danmark før, når de laver en 7-mandspyramide ved at balancere på hinandens skuldre på en line højt oppe under teltets kuppel.

Samme trup vil kaste sig ud i artistnummeret “Dødshjulet”, hvor artisterne vil løbe rundt på to store roterende hjul, der svinger i luften.

Du kan nok ikke undgå at rykke helt ud på spidsen af stolen, når knivkaster-parret The Jasters kaster knive og pile gennem luften, så de lander bare få millimeter fra parrets kroppe.

Teltet får også besøg af den verdensberømte jonglør Michael Ferreri, som med sit store talent har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records.

Stort artistjubilæum

Cirkusdirektør Benny Berno var 7 år gammel, da han for første gang var på scenen og optrådte til en stor juletræsfest på Frederiksberg.

Denne optræden satte skub i Bennys artistkarriere, som fra 1955 udspillede sig i Cirkus Arena – dengang Danmarks mindste cirkus.

Siden dengang er cirkuset vokset til at blive Nordens største, og her i 2023 er det blevet til 70 år som artist på de danske landeveje for Benny Berdino.

De sidste 47 år har han fungeret som cirkusdirektør – en rolle, han påtog sig efter faderens død i 1976.

Det er fra 1. til 10. april, der atter er cirkus i København, og hvis du vil være med til jubilæet, kan du købe billetter her.

Efter den 10. april drager Cirkus Arena videre på turné gennem Danmark. Se turnéplanen her.

Hvad: Cirkus Arena kommer til København
Hvor: På hjørnet af Hulgårdsvej og Borups Allé
Hvornår: 1. til 10. april 2023

Del artikel

Andre læser også