Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

(U)hyggeligt efterår og dobbelt op på gys: Nu åbner Halloween i Tivoli

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Øverst på vores liste når efteråret rammer København står altid en tur i Tivoli til Halloween.

Har du det ligesom os – så kan du heldigvis ånde lettet op.

I dag åbner Halloween i Tivoli nemlig, og det bliver bl.a. med hele to uhyggelige scary houses, masser af sjov for børn, DM i kæmpegræskar og en Have fyldt med Halloween-boder.

Foto PR

Halloween for hele familien

Når Tivoli for 16. gang tager hul på Danmarks største Halloween-fejring, der løber over 3 uger, bliver det med stor optimisme og en rekord på over 22.000 græskar.

Halloween i Tivoli byder igen i år på oplevelser for både familier, forlystelsesentusiaster og alle andre, der vil opleve Halloween-magien i Haven.

De varme farver pryder Haven, der er som forvandlet, når edderkopper, spøgelser, fugleskræmsler, hekseri og græskar danner rammen om Tivolis stemningsfyldte efterårssæson.

Lad børnene lege gemmeleg og finde vejen ud af den store labyrint, som består af flere end 1.900 halmballer eller smut forbi Plænen, hvor der hver dag er fire daglige Halloween-forestillinger med Rasmus Klump for de mindste.

I kan også slippe kreativiteten løs og skære jeres egne flotte græskarlygter ved foden af Møllen på Plænen.

Om aftenen venter der et sansebombardement af musik, lys, vand, røg, ild og laserlys over Tivoli Søen og et særligt Halloween-lysshow i Kinaområdet.

I anledning af Allehelgensaften d. 31. oktober bliver Danmarks største græskar udhulet og forvandlet til et scary-lysende kunstværk af dansk-amerikanske Malik Mabe, der er fløjet ind til lejligheden.

Gæsterne kan på tætteste hold se ham arbejde med kædesav, kniv og skraber og følge græskarrets forvandling, hvor temaet i år er dyr. Udskæringerne foregår foran Nimb og begynder d. 29. oktober klokken 11.

Halloween i Tivoli 2016. Foto PR

Gys, uhygge og to scary houses

Halloween i Tivoli kommer hverken til at gå ned på gys eller uhygge.

Programmet byder både på årets store nyhed Villa Vendetta, der er Tivolis nye og Danmarks største permanente scary house, og det velkendte scary house Det Hjemsøgte under Rutschebanen for de allermodigste gæster.

Årets forlystelsesnyhed Villa Vendetta lægger op til et ægte Halloween-gys.

Huset, der i årstidens anledning er blevet Halloweenificeret, inviterer gæster med hang til gys kommer på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige m2.

Undervejs møder de beboerne, som efter mange års slid i Tivoli er blevet glemt, hvillket har gjort dem grumme, bitre og har forvandlet dem til galninge.

Og for dem, der måske allerede har været på besøg hos familien Vendetta, kan du opleve en række ekstra Halloween-tiltag i det anmelderroste scaryhouse, som ikke afsløres her.

Det Hjemsøgte derimod kan eksklusivt opleves under Halloween, og børn under 12 år skal ledsages af en voksen.

Sidste år blev der intet monsteroptog pga. Covid-19, men d. 24. oktober går det heldigvis igen løs med ca. 200 monstre i Haven, når Monsters Night Out indtager Tivoli i to optog.

De gennemført udklædte monstre med sår, hugtænder og bloddryppende effekter møder op foran Hovedindgangen kl. 18.30 for derefter at give sig i kast med Havens forlystelser til skøn skræk og glæde for de øvrige gæster.

Der er naturligvis også rig mulighed for at opleve Halloween med et sus i maven, da forlystelserne kører hver dag.

Foto PR

Gå på opdagelse i et hav af boder

Til Halloween i Tivoli er der en masse boder rundt omkring i Haven.

Gå på opdagelse i lækkerier som håndlavede bolcher og brændte mandler, eller forelsk dig i fine smykker og vanter, der varmer i efterårskulden.

Der er noget for enhver, hvad end du vil forkæle dig selv eller blot lade dig inspirere.

Lige fra heksepunch, spiselige kastanjer, flæskestegssandwich til Halloween-pynt og håndfiltede uldtøfler af norsk uld.

Hvad: Halloween i Tivoli
Hvor: Tivoli, København
Hvornår: Fra d. 14. oktober og frem til d. 7. november
Hvor meget: Entré til Tivoli
Hvordan: Læs mere om Halloween i Tivoli lige her

Del artikel

Andre læser også