MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Har stor international succes: Nu åbner modebrand i Københavns Lufthavn

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Det København-baserede modebrand Ganni stormer fremad herhjemme såvel som i udlandet.

Ganni har kontorer i København, London, Paris, New York og Shanghai og er repræsenteret i over 600 af verdens førende detailhandler samt mere end 40 Ganni-butikker i Europa, USA og Asien.

Nu har de slået dørene op på en ny adresse i hovedstadsområdet.

Fredag 24. marts åbnede Ganni dørene i Københavns Lufthavn, hvilket betyder, at du kan shoppe såvel tøj som accessories fra det populære brand næste gang, du skal ud at rejse.

Hos Københavns Lufthavn ser man frem til at byde de op mod 40.000 daglige rejsende på en ny shoppingoplevelse i Gannis univers.

Michael Clausen, direktør for shoppingcentret i Københavns Lufthavn, udtaler:

”Vi er superglade for at få Ganni med indenfor i lufthavnens shoppingcenter. Ganni er et at de mest anerkendte danske modebrands, og i lufthavnen er vi altid optagede af at give plads til brands, der inspirerer og reflekterer den verden, vi lever i. Særligt samspillet mellem store danske brands, som allerede har en global tilstedeværelse som Ganni, og upcoming danske modebrands, er med til at skabe den helt unikke oplevelse og stemning i lufthavnen.”

Shop unikke produkter i den nye butik

I forbindelse med åbningen af den nye butik lanceres en serie af produkter i limited edition, som udelukkende sælges i lufthavnen.

Derudover vil det være muligt for rejsende at erhverve sig de såkaldte Ganni-guides, der er speciallavede guides til udvalgte storbyer som Paris og London.

“Siden dag et har vi insistereret på at skabe et internationalt brand med København som sit udgangspunkt. På mange måder føles lufthavnen som en metafor for den internationale rejse, vi har været på, siden vi startede Ganni tilbage i 2009. Det er så fantastisk at få lov til at åbne en ny butik i Danmark; vores community her er så stærkt. Vi havde aldrig opnået alt vi har, uden den støtte vi har fået hjemmefra,” siger Ditte Reffstrup, Creative Director hos Ganni.

Du finder butikken efter sikkerhedskontrollen ved Gate B, og åbningstiderne er mandag til søndag kl. 06-22.

Læs flere shoppingnyheder fra København lige her.

Del artikel

Andre læser også