Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spektakulær udsigt: Stor tagterrasse med bar og lounge er åbnet midt i byen

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto PR
Foto PR

Hist og her i København er der steder, hvor man kan komme op i højden og nyde synet af byen fra oven.

Men modsat mange andre storbyer som blandt andre New York og Singapore er der i København kun få rooftops, hvor du kan hænge ud og drikke cocktails, mens du kigger ud over tagene.

Nu tager byen dog et kæmpe skridt i den rigtige retning, da den har fået sin hidtil vildeste tagterrasse.

På toppen af kendt bygning

På Christianshavn, lige ved Knippelsbro og vandet, ligger bygningen, der i folkemunde kaldes Ørkenfortet og tidligere har huset såvel B&W’s kontor som en bank.

Her er de seneste år sket en stor forvandling efter, at den internationale kæde Minor Hotels åbnede et af deres upscale hotelbrands NH Collection i den historiske bygning.

Bygningen er blevet renoveret fra top til tå og står nu knivskarpt, og som kronen på værket har man nu anlagt en grøn oase på toppen.

Foto PR

Den har fået navnet ROOF Bar & Lounge og er bestemt værd at lære at kende, for vi tør godt love, at det bliver et af Københavns lækreste steder at slappe af og nyde drinks med vennerne.

ROOF Bar & Lounge er hele 600 m2 stor, så der er rigeligt med plads, og her fra taget er der en udsigt, som med garanti vil få dig til at tabe kæben for en stund.

Du kan se til hver en bydel i København og masser af berømte bygninger, så det er svært at vende blikket væk, når først du giver dig hen til udsigten.

Foto PR

Inspireret af byens tage og tårne

Nogle af de nærmeste bygninger, man kan se fra ROOF Bar & Lounge, er udstyret med de velkendte irgrønne tage, og disse har fået lov at agere inspiration for tagterrassens udseende.

Det er således ikke kun planterne, der gør toppen af den gamle københavnerbygning grøn, men også interiør som eksempelvis den flotte bar med grønne klinker.

Udover cocktails vil man her kunne få serveret “snacks, nibbles and bites”, hvilket vil sige et udvalg af mindre, delikate retter såsom smørrebrød, østers, salater og et charcuteribræt.

Kigger man i cocktailkortet, ser man, at også her har ROOF Bar & Lounge ladet sig influere af omgivelserne, for de forskellige drinks sender referencer til københavnske bygninger og er alle tilknyttet en lille fortælling.

Du kan eksempelvis prøve Bridge of Tranquility, som er inspireret af Øresundsbroen og sender en hilsen til vores svenske naboer.

Eller du kan smage cocktail-versionen af Rundetaarn, hvis du bestiller C4, der er opkaldt efter Christian IV.

Foto PR

Åben for alle

Den nye, grønne oase på Christianshavn bliver et hotspot for såvel københavnere som turister, da den ikke blot er åben for hotellets gæster, men for alle, der vil slappe af med en drink i hånden i de lækre loungemøbler og nyde udsigten.

ROOF Bar & Lounge kan besøges torsdag til lørdag kl. 12.00 til 00.00 (køkkenet lukker kl. 22.00) samt søndag til mandag kl. 12.00 til 22.00 (køkkenet lukker kl. 21.00).

Der vil desuden løbende blive afholdt forskellige events på tagterrassen.

Følg med på deres hjemmeside lige her.

Husk at bestille bord på forhånd.

Hvad: ROOF Bar & Lounge
Hvor: Strandgade 7, 1401 København K
Hvornår: Åbent alle ugens dage

Del artikel

Andre læser også