Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gik viralt på TikTok: Nu åbner de første butik i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Er du flittig TikTok-bruger, er du muligvis allerede stødt på dem på det sociale medie.

Det danske brand Suit Club har nemlig fået intet mindre 100 millioner visninger med en video, der viser, hvordan man folder et silketørklæde.

Virksomheden, hvis primære produkt er jakkesæt, har allerede stor succes med en butik i Aarhus, og nu tager de skridtet videre.

Mandag 4. marts åbner Suit Club sin første forretning i København.

Den kommer til at ligge på adressen Store Kongensgade 69 – altså centralt i byen og i selskab med flere eksklusive butikker.

Specialdesignede jakkesæt

I den nye forretning i hovedstaden kommer Suit Club til at fokusere på kundeoplevelser og unikke jakkesæt, og der vil være rig mulighed for at få personlig vejledning.

“Vi ser København som et naturligt sted at åbne vores nye butik,” siger CCO og medstifter af Suit Club, Frederik Grove, og fortsætter:

“Vi har kunder over hele Danmark, og mange af vores kunder ønsker et fysisk sted, hvor de kan prøve deres jakkesæt, før de træffer et endeligt valg. Vi er overbeviste om, at vores nye butik vil imødekomme den store efterspørgsel, vi har oplevet på det seneste.”

Hos Suit Club booker man tid til vejledning, når man vil købe jakkesæt, og spørger man folkene bag konceptet, er det i høj grad dette, der har været med til at gøre virksomheden en succes på kort tid.

“Vores største fokus er, at kunden træder ind i et univers, der er specialdesignet til dem og deres store og små øjeblikke. At bruge Suit Club skal både give en unik og personlig oplevelse samt kvalitetsdesign, der ikke går på kompromis med pengepungen,” fortæller Frederik Grove.

Kvalitet til færre penge

Stifterne af Suit Club kommer oprindeligt fra Aarhus, og de fik ideen til konceptet, da de savnede et sted, hvor de kunne få kvalitetsjakkesæt til færre penge.

De ville gerne ændre på det faktum, at man skulle have flere tusinde kroner op af lommen, hvis man ville have et jakkesæt, der var lidt ud over det sædvanlige. 

Nu drømmer Frederik Grove og hans kolleger stort, og planen er, at Suit Club skal ekspandere endnu mere.

I første omgang bliver det til flere nordiske lande.

“Vi ser Norge og Sverige som naturlige steder at ekspandere senere hen. Forhåbentlig kan vi åbne showrooms i Oslo og Stockholm i den nærmeste fremtid,” siger Frederik Grove.

Hvad: Suit Club
Hvor: Store Kongensgade 69, København K
Hvornår: Åbner 4. marts 2024

Del artikel

Andre læser også