MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Udendørs biograf, koncerter og gastronomi: Nu begynder 4 måneder lang festival

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Arkivfoto. Foto: Unsplash
Arkivfoto. Foto: Unsplash

København har allerede stribevis af festivaler, og nu ser en ny dagens lys.

Den hedder Under Himlen og er en del længere end de fleste andre festivaler, idet den varer hele fire måneder.

Bag Under Himlen står Madkastellet, som driver en lang række restauranter i København og nord for byen. 

Madkastellet oplyser, at formålet med Under Himlen er at skabe sanselige og involverende oplevelser på udvalgte steder, som ligger i smuk natur eller arkitektoniske perler, og du kan glæde dig til mere end 50 events.

Bredt program

Under Himlen varer fra juli til september, og programmet, som spænder bredt, byder på alt fra koncerter under bøgetræernes kroner over intense og tankevækkende talks til udendørs biografoplevelser og en række gastronomiske oplevelser. 

Blandt andre Jada, Bremer/ McCoy, Eee Gee, Michael Simpson og Coco O giver koncerter i forbindelse med Under Himlen, og der vil være talks med Paprika Steen og Lars Brygmann, Lars Findsen og Christian Kirk Muff.

Der er desuden pop-up med Formel B i Dyrehaven, sensoriske ølsmagninger, aspargesmiddag, jordbærfestival og fællesmiddage at se frem til.

De mange events vil blive afviklet i sommermånederne på Madkastellets restauranter i Dyrehaven og Brede nord for København samt på udvalgte steder i byen.

”Vi tror på, der er et stigende behov for at have sanselige oplevelser sammen med andre mennesker, som skaber samhørighed, nærhed og tryghed. Oprindeligt var restauranter samlingssteder, hvor det samvær var lige så vigtigt som maden, man fik serveret. Og den ekstra dimension vil vi gerne genoplive,” siger Lisbeth Olsgaard, Brand Activation Manager i Madkastellet, og fortsætter:

“Under Himlen er en festival, hvor vi hylder den fælles oplevelse og samler mennesker med musik, samtaler, film og mad og har nogle af vores magiske omgivelser som omdrejningspunktet. Vi håber, Under Himlen vil røre hjertet, pirre nysgerrigheden, åbne både øjne og sind og binde bånd mellem såvel deltagere som optrædende.”

Koncert i sommerlige omgivelser

Under Himlens første event finder sted tirsdag 6. juni i Brede.

Det er Slusegården bag Brede Høker, der danner rammen om sommeraftenen med en koncert med Bremer/McCoy, og her kan man spise middag i de charmerende omgivelser.

 Herefter vil programmet løbende blive opdateret med sommer-events som yoga i skovbrynet, naturterapi, Danmarks største æbletærtekonkurrence og meget mere.

“Med Under Himlen vil vi invitere til oplevelser, som har til fælles, at de gerne skal sidde tilbage i kroppen som noget mindeværdigt og magisk. Samtidig vil vi vise, at en restaurant kan andet og mere end blot at servere god mad,” siger Rasmus Pors, partner og medejer i Madkastellet, og tilføjer:

“Mange steder er den dimension gået lidt tabt i hurtige seatings, faste menuer og en manglende opmærksomhed på, at det også handler om at være i et fælles rum med andre, på at opleve et værtskab og at gå derfra med andet end bare maven fyldt af gode oplevelser.”

Du kan se hele programmet og købe billetter på under-himlen.dk.

Del artikel

Andre læser også