Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Med helt nyt koncept: Billetsalget til Nordens største restaurantfestival er begyndt

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

I vinterferien åbner cirka 235 restauranter i over 40 byer i Danmark atter dørene, når Dining Week inviterer til restaurantfestival i uge 7.

Her vil landets dygtige kokke og tjenere forkæle gæsterne med nærværende værtskab, madoplevelser og minder, man tager med sig hjem. 

Billetsalget er netop begyndt, og der kan i år vælges mellem både 3 retter, 5 serveringer eller det helt nye tastingkoncept. 

Årets travleste uge

Dining Week opstod på baggrund af finanskrisen og havde til formål at hjælpe de danske restauratører i gang igen.

Idéen var at få danskerne ud at spise og samtidig hjælpe restauratører til flere gæster i vinterferien, som på daværende tidspunkt var den mest stille uge på hele året i restaurationsbranchen. 

Foto PR

Med et simpelt koncept blev Dining Week med det samme en populær begivenhed, som år for år har trukket et større og større publikum til og har udvidet sig til at dække hele landet.

Det har forvandlet uge 7 til årets travleste uge for restauratørerne, som forener deres kræfter for at præsentere deres håndværk og livsværk over for gæsterne. 

Mere end halvdelen af restauranterne finder man i hovedstaden. 

I København kan du bl.a. spise på Aamanns, Neighbourhood, Norrlyst og Letz Sushi.

Følg med og alle restauranter lige her.

Restaurant Radio Foto Facebook

Nyt element

Dining Week er en hyldest til Danmarks restauranter, der tilbyder madoplevelser for enhver smag, sult og lyst. 

I flere år har man kunne vælge mellem en 3-retters eller 5-retters menu, men i år er der kommet en ny valgmulighed til.

Du kan nemlig også vælge en tastingmenu hos udvalgte restauranter.

Her får restauranten lov til at udfolde sig endnu mere kreativt, og menuen består typisk af flere retter.

En 3-retters menu til Dining Week koster 250 kr., mens du skal slippe 350 kr. for fem retter og 525 kr. for en tastingmenu. Alle priser er plus gebyr.

Vil du gerne prøve det nye koncept med tastingmenuer, så kan du i København bl.a. spise hos restauranterne Radio, Lola og Restaurant Kanalen.

Men skynd dig at booke bord – nogle restauranter er allerede udsolgt.

Læs mere om Dining Week og køb billet her.

Hvad: Dining Week
Hvor: I hele Danmark
Hvornår: Fra d. 9.-18. februar 2024 (uge 7)

Del artikel

Andre læser også