Nordens største restaurantfestival: Nu begynder billetsalget til Dining Week

I vinterferien åbner cirka 250 restauranter i 50 byer i Danmark atter dørene, når Dining Week inviterer til restaurantfestival fra 10.-19. februar.
Her vil landets dygtige kokke og tjenere forkæle gæsterne med nærværende værtskab, madoplevelser og minder, man tager med sig hjem.
Billetsalget starter på fredag 6. januar, og der kan i år vælges mellem både 3 retter, 5 retter og 10 serveringer.
Noget for enhver smag
Dining Week er ét stort, overdådigt menukort til både kendte gourmetrestauranter, der hyldes vidt og bredt, små ukendte perler samt helt nye restauranter med noget særligt at byde på.
Dining Week giver inspiration til nye restauranter, nye smage og helt særlige oplevelser både i byerne, på landet, i skoven og ved havet med guddommelig udsigt.
Mere end halvdelen af restauranterne finder man i hovedstaden.
I København kan du bl.a. spise på Bisto Pan Pan i ZOO, den Michelin-anbefalede restaurant Radio, Krogs Fiskerestaurant, Almanak i Operaen og Casper Sobczyks restaurant, Capa.
Følg med og se de nye restauranter lige her.

Prøv noget nyt
Dining Week er en hyldest til Danmarks restauranter, der tilbyder madoplevelser for enhver smag, sult og lyst.
”Dining Week er med tiden blevet en elsket tradition, der samler 90.000 gæster omkring bordene på landets restauranter i vinterferien”, siger Dining Weeks stifter, Bjørn Beyer.
For mange gæster er Dining Week en introduktion til nye eller for dem ukendte restauranter.
Ét stort, overdådigt menukort, der viser hvad landets passionerede madmennesker kan tilbyde på deres spisesteder.
Dining Wek vil sammen med restauranterne inspirere danskerne til nye smage, nye oplevelser, nye restauranter – både med mad, man kender, men gerne lidt ud over det sædvanlige – samt smage fra egne af verden, man måske ikke før har nydt.
Hvad: Dining Week 2023
Hvor: I hele Danmark
Hvornår: Fra d. 10.-19. februar 2023 (uge 7)