Nu begynder modeugen: Kom med til det store åbningsshow

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Mange forbinder Copenhagen Fashion Week med smarte bloggertyper, VIP-lister og lukkede arrangementer, som kun er for særligt inviterede.

Men når modeugen åbner mandag 5. august 2019, kan helt almindelige københavnere også være med.

Den fashionable begivenhed skydes nemlig i gang med et stort åbningsshow i Forum, hvor der vil være plads til 3.000 tilskuere, som kan opleve masser af tøj fra såvel den danske som internationale modescene.

Læs også: 5 gode spots i København: Her skal du slubre drinks i solen lige nu

Køb tøjet med det samme

Det er online-modebutikken Boozt, der arrangerer det store åbningsshow, som bliver dobbelt så stort som sidste år. Både Boozt og Copenhagen Fashion Week glæder sig over, at denne del af modeugen nu bliver tilgængelig for endnu flere.

“Vi er utrolig glade for, at vi med Boozt’s spektakulære show har mulighed for at åbne modeugen op for alle modeinteresserede og give dem en oplevelse helt udover det sædvanlige. Ved sidste show i januar ville begejstringen blandt publikum ingen ende tage, og den stemning glæder jeg mig til at mærke igen. En bedre start på modeugen findes næppe,” udtaler Cecilie Thorsmark, CEO hos Copenhagen Fashion Week, i en pressemeddelelse.

Modsat modeugens øvrige shows vil det tøj, der vises til åbningsshowet, være fra den igangværende sæson. Hvis du ser noget, du kan lide, på catwalken, kan du således gå direkte hen i en butik og købe det.

Blandt de danske brands, der kan opleves, er Ganni, Munthe, Baum und Pferdgarten, By Malene Birger samt Saks Potts, og af udenlandske mærker vil du blandt andet kunne se Zadig et Voltaire, Tommy Hilfiger, Filippa K og GAP.

Læs også: Vinderen er fundet: Her får du den bedste brunch i København

Live-musik til showet

Intet modeshow uden musik. Derfor har arrangørerne bag åbningsshowet også sørget for en række anerkendte musikere, som skal lægge toner til tøjet.

Du kan se frem til at høre Medina samt Skinz, Soleima og Soon.

Billetter til showet kan købes i forsalg, og prisen er 99 kr. + gebyr per stk.

Køb billetter til showet her.

Hvad: Copenhagen Fashion Week – åbningsshow
Hvor: Forum, Julius Thomsens Plads 1, Frederiksberg
Hvornår: Mandag 5. august 2019 kl. 16.30-18.00. Dørene åbner kl. 16.00.

Læs også: Stort loppeparadis på Østerbro er fyldt med genbrugsguld