MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Koncerter, værksteder og sjov for hele familien: Nu er der Vinterfestival i ZOO

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Nu er der Vinterfestival i ZOO. Foto: Frank Rønsholt, PR
Nu er der Vinterfestival i ZOO. Foto: Frank Rønsholt, PR

Trænger ungerne til at komme ud for at blive luftet og opleve noget sjovt?

Så er vintermånederne heldigvis alt andet end kedelige, og der er masser at lave her i København.

En af de oplevelser, der er værd at tjekke ud, er Vinterfestival i ZOO, som netop er begyndt og varer helt frem til 17. marts.

Vinterfestivalen byder på masser af sjov for børn og deres voksne, og programmet har noget for såvel de dyre- som musikglade.

I kan se frem til lyd, leg og aktiviteter i lange baner, og der er lige præcis nul grunde til at blive hjemme og kede sig.

Ungernes idoler kommer på besøg

Når I begiver jer rundt i ZOO under Vinterfestivalen, vil I støde på spændende oplevelser rundt omkring i Haven.

Børnene vil helt sikkert blive begejstrede, når der er koncerter med musik, de kender, og en række af deres store idoler og helte kigger forbi Haven på Frederiksberg.

I kan blandt andet komme til koncert med YouTube-fænomenet Arne Alligator, der synger hits som “Loppen” og “Vi kører på landet”, og de tre MGP-finalister Sophia, Elinova samt Gustav og Magne kigger også forbi for at optræde.

De fleste børn kender nok også Oda Omvendt og Børste fra TV, og det bliver derfor med garanti sjovt, når Ramasjang-favoritterne byder på shows ved Zootårnet på udvalgte dage. Det samme gør Gurli Gris, der er et hit hos mange småbørn.

Og hvad mon ungerne siger til at møde Karla Kylling på turen rundt i Haven? Hun besøger ZOO med sin trækvogn og yndlingsmusik.

Foto: Frank Rønsholt, PR

ZOO har virkelig skruet op for underholdningen under Vinterfestivalen og inviteret mange spændende stjerner på besøg, og dykker I ned i det store program, vil I også se, at der er familiekoncert med børnefavoritterne Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn samt dyrequiz med de underholdende dyreeksperter Sebastian Klein og Vicky Knudsen.

De er klar til at teste jeres viden om ZOO’s seje dyr, og både små og store dyreelskere kan være med, når der quizzes.

Blandt andre højdepunkter i programmet kan nævnes selveste Motor Mille, der lige som Børste og Oda Omvendt er kendt fra Ramasjang. Motor Mille fyrer op for et danseshow, hvor der bliver rig mulighed for at danse amok og få bevæget hele kroppen.

Se hele programmet her

Lav jeres eget bihotel

De mange shows og koncerter, som Vinterfestivalen har på programmet, kan selvfølgelig kombineres med en tur rundt i Haven, hvor I kan hilse på pandaer, aber, pingviner, isbjørne og andre dyr fra hele verden.

Men I kan også få lov til at slippe kreativiteten løs under besøget i ZOO. I klubhuset i Børnezoo er der nemlig værksteder, hvor I blandt andet kan bygge jeres eget bihotel af bambus og tage det med hjem, så I kan hænge det op til forårets første bier.

Eller I kan hjælpe fuglene, som har svært ved at finde mad her i den kolde vintertid, ved at lave madpakker til dem i form af fuglekugler af naturens egne materialer.

Foto: Frank Rønsholt, PR

Vinterfestival i ZOO kan besøges i alt slags vejr, for der er såvel udendørs- som indendørsoplevelser at hygge sig med.

Får I brug for at få varmen, kan I besøge Tropezoo og opleve alt fra krokodiller og slanger til sommerfugle og bæltedyr, og I kan endda være heldige at hænge ud med de langsomme dovendyr.

I stalden hos de kæmpestore næsehorn er der ligeledes dejlig lunt, og indenfor i Zoolab kan I gå på opdagelse og se de travle bladskærermyrer.

Der er også altid mulighed for at søge ly på et af ZOO’s hyggelige spisesteder, som har børnevenlige retter på menuerne.

Der er med andre ord massevis at tage sig til og mange gode grunde til at tage hele familien med, når der er Vinterfestival i ZOO.

Dyk ned i det store program lige her.

Hvad: Vinterfestival i Zoo
Hvor: Zoologisk Have, Frederiksberg
Hvornår: 7. januar til 17. marts 2024

Del artikel

Andre læser også