Nu går det løs igen: 100 restauranter landet over inviterer indenfor til DinnerDays

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

I efterårsferien i uge 42 inviterer DinnerBooking sammen med landets spisesteder som traditionen tro til DinnerDays.

Madfestivalen tæller 100 restauranter, som byder på spændende spiseoplevelser til appetitvækkende priser.

Spis 3 retter for kun 210 kroner (+ gebyr) og gourmetmenuer til 400 kr. (+ gebyr), når madfestivalen DinnerDays for femte år i træk løber af stablen i København.

Læs også Kæmpe skaldyrsfest: Kom til krebsegilde på Plænen i Tivoli

Foto PR

Tid til at tænke i nye madkoncepter

Den store nedlukning i marts har givet restauranterne anledning til at udvikle nye ideer og koncepter.

Dét vil gæsterne også kunne mærke, når de i efterårsferien bliver inviteret til DinnerDays på godt 100 fantastiske spisesteder landet over.

Ifølge Dan Vogelius Hansen, Head of Relations hos Dinnerbooking, har forårets lockdown været særlig hård ved restaurationsbranchen.

Men tiden har været brugt flittigt under isolationen:

“Restaurationsbranchen har ikke hvilet på laurbærrene i nedlukningsperioden. Mange har brugt tiden på at retænke madkoncepter, opgradere indretning, og i det hele taget forbedre deres allerede gode restauranter.

Det er der kommet spændende nye menuer ud af, og det synes vi helt klart, man bør gå ud og opleve til DinnerDays,” fortæller Dan Vogelius Hansen.

Læs også Starter i denne uge: Kom til kæmpe chokoladefestival i Tivoli

Proppet med gode restauranter

Til DinnerDays i år kan du glæde dig til et hav af gode restauranter, og vi garanterer noget for enhver smag.

Tag på Vesterbros nye thairestaurant, JED, den indiske restaurant, GURU eller Sticks’n’Sushi for en lille bid af udlandet.

Skal det i stedet være dansk finder du også Rungsted Kro og Krogs Fiskerestaurant på listen.

I gourmetgenren popper der favoritter op som TRIO, Barr, Rebel og steakrestauranten MASH – her er simpelthen noget for de fleste smagsløg og i to priskategorier.

Mange af restauranterne tilbyder også en vinmenu, som er afstemt maden.

Læs også Lige åbnet: Her er Københavns nye skønne madoase

Foto PR

Flere danskere spiser ude

I juli måned oplevede DinnerBooking en væsentlig stigning i bordreservationerne – til trods for at turisterne lod vente på sig denne sommer.

Bare i skolernes sommerferie blev der lavet 7% flere reservationer sammenlignet med samme periode sidste år.

Det kan der ifølge Dan Vogelius Hansen være flere gode grunde til:

“Det har ikke været muligt at rejse ud på samme måde som tidligere, og vi har også haft usædvanligt få sommerdage i juli måned.

Til trods for at turisterne udeblev, så oplevede vi i stedet en stor stigning i antallet af danske gæster. Denne interesse har restauranterne nydt godt af – og vi håber, at interessen holder ved i efterårsferien,” tilføjer Dan Vogelius Hansen.

Hvad: Dinnerdays 2020
Hvor: Over hele landet
Hvornår: DinnerDays bliver afholdt i efterårsferien i perioden 9.-18. Billetsalget åbner den 3. september.
Hvor meget: Spis 3 retter for kun 210 kroner (+ gebyr) og gourmetmenuer til 400 kr. (+ gebyr
Hvordan: Se de forskellige restauranter, som deltager i DinnerDays og køb billet her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram