Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter lukning: Nu genåbner tre københavnske Irma-butikker som Brugsen

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Det udløste et mindre ramaskrig, da Coop i januar måned meddelte, at samtlige Irma-butikker skulle lukke.

Siden da er forretningerne med den ikoniske Irma-pige på facaderne lukket en efter en i takt med, at Coop udfører planen om at omdanne dem til en ny Coop-kæde, 365discount og Brugsen.

I en pressemeddelse oplyser Coop i dag, at tre af de tidligere Irma-butikker nu som de første er klar til at åbne med nyt koncept.

I alt 11 tidligere Irma-butikker skal genåbne som Brugsen, og de tre første, der får lov at slå dørene op, ligger her i hovedstadsområdet.

Det drejer sig om følgende:

  • Brugsen Brobergsgade 7 på Christianshavn
  • Brugsen Jægersborg Allé nr. 21 i Charlottenlund
  • Brugsen Peter Bangs Vej 61 på Frederiksberg.

Det nye Brugsen-koncept tager ifølge Coop udgangspunkt i Brugsens arv, hvilket vil sige, at det bliver dagligvarebutikker med nærvær, fællesskab og lokal tilpasning.


De lokale uddelere får dermed stor frihed til lokalt købmandskab og til at tilvælge de varer, som de lokale kunder ønsker at købe.

”Vi vil være et alternativ til de store strømlinede discountkæder, og i vores kæde med Danmarks mest lokalt tilpassede butikker, ved vi hvor afgørende det er at have det rette personale i butikken, der kender de lokales ønsker og behov.

Derfor er det glædeligt, at 10 ud af 11 butikschefer plus personale fortsætter i butikkerne,” siger Kædedirektør i Brugsen, Torben B. Andersen.

Åbner i denne uge

De tre nye Brugsen-butikker i hovedstaden åbner 22. september.

Herefter åbner Brugsen på adresserne Sorgenfri Torv 14 i Virum, Strandvejen 213 i Hellerup og Vedbæk Strandvej 393 fredag 29. september.

På adresserne Gl. Kongevej 117 på Frederiksberg samt Ryesgade 60 og Østerbrogade 52 på Østerbro er åbningsdatoen fredag 6. oktober, og torsdag 12. september åbner Brugsen på Øster Farimagsgade 28A på Østerbro og Vesterbrogade 46 på Vesterbro.

Når alle de nye Brugsen-butikker er åbnet, afholdes der 12. oktober en fælles åbningsfest med gode tilbud til kunderne.

Del artikel

Andre læser også