MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Nu kan du købe populær dansk el-ladcykel hos lokale forhandlere

Af Annoncør

Der er gennem de senere år kommet stor konkurrence på markedet for elektriske ladcykler. Derfor vælger Wildenburg at satse på højere kvalitet og lokal service.

Det er en forholdsvis ny strategi for Wildenburg, at el-ladcyklerne nu sælges gennem den lokale cykelfagmand.

Igennem knapt ti år er ladcyklerne blevet solgt online, men gennem årene er mærkets ladcykler løbende blevet forbedret, og kvaliteten er nu højere end nogensinde før. Blandt andet på den baggrund, har Wildenburg valgt at skifte kurs:

– Det er vigtigt for os som brand, at vi har nogle pålidelige og troværdige forhandlere rundt omkring i landet, som kan deres kram, og som har knowhow, viden og interesse for vores produkt, siger CEO ved Dansk Cykelsalg, Kim Holmgaard, der står bag Wildenburg-mærket, og fortsætter:

– Vi har gennem årene lært mange lokale cykelhandlere at kende rundt omkring i landet, og derfor har det ikke været tilfældigt, at vi har udvalgt netop de forhandlere, som vi har, da vi ved, at de er nogle af de bedste i landet til at håndtere og servicere ladcykler,

Der kommer større og større efterspørgsel på, at man kan se og afprøve en el-ladcykel inden køb, for selvom ladcykler kan ligne hinanden, så kan der være stor forskel i virkeligheden.

Hvilken el-ladcykel er bedst?

El-ladcyklerne fra Wildenburg håndsamles i Danmark, og er blevet dyrere end tidligere, men det er der mange gode grunde til. Den nyeste model, Wildenburg City E-Cargo er blevet opgraderet med helstøbte magnesiumhjul, så der i hvert fald ikke bliver problemer med eger, der knækker!

En ny model med centermotor kommer på markedet i løbet af sommeren 2023. Den vil blive markedsført under navnet Wildenburg Urban E-Cargo, og være nøjagtigt magen til City – blot med centermotor.

Både City og Urban fås i forskellige farver, og er udstyret med hydrauliske skivebremser på alle tre hjul. De har også anti-tilt og styrdæmpere for ekstra kørekomfort og sikkerhed, stærkere baghjulsmotor end alle andre i klassen samt farvedisplay og stor udstyrspakke med i prisen; altså kraftige sædehynder, bundmåtte, kaleche, seler, oplader og batteri skal man ikke betale ekstra for.

Wildenburgs tidligere modeller har alle udmærket sig ved at være kåret som bedst i test på forskellige testsider i mange forskellige kategorier. Med årets opgraderinger, regner man hos Wildenburg med, at det er en tendens, der fortsætter i år:

– Vi har store forhåbninger om, at mange vil mene, at vi er bedst i test, bedst til prisen og så videre. Den nye serie af ladcykler er det ypperste, vi nogensinde har produceret, og vi er sikre på at kunderne også gerne vil give lidt ekstra for god kvalitet og driftssikkerhed i el-systemet og på mange andre komponenter, siger Kim Holmgaard, Dansk Cykelsalg.

Det er muligt at tilkøbe masser af ekstraudstyr både online og hos den lokale forhandler, som fx barnestole, isofix-beslag, heldækkende regnslag, gps og trådløse alarmer.

Ladcykler fylder mere og mere i gadebilledet

Du kender det sikkert. Klokken er blevet fem minutter for meget. Børnene skal afleveres, og du skal møde klokken otte inde i byen. Du har ikke tid til bilkø, men alternativerne er få. Bussen er kørt, og i øvrigt tager det også en djævelsk lang tid med alle de snørklede omveje og køer.

En cykel kunne være løsningen. Sundt for dig. Godt for miljøet. Og en ladcykel? Også sjovt for børnene! Frisk luft og motion skader ingen, og i øvrigt er det smarte ved de moderne ladcykler, at de har el-motor.

Derfor kommer du altså på arbejde helt uden svedpletter i armhulerne, men har alligevel fået rørt dig mere end ellers.

Efterhånden er en ladcykel da noget man ser oftere og oftere i de største byer i landet – og ikke mindst i København. På bare få år er populariteten steget eksplosivt, og det kan der være mange gode grunde til.

En el-ladcykel har den fordel, at den med sin hjælpemotor giver dig tilpas meget hjælp til at det rent faktisk er en fornøjelse at cykle. Det var det ikke tidligere, hvis man skulle okse afsted op ad bakke med to-tre børn og indkøbsposer uden motorhjælp. Så der er sket lidt af en revolution, ligesom der generelt er med mange andre typer elcykler også.

Du kan altid se en opdateret forhandlerliste på Wildenburgs hjemmeside, hvor du også kan bestille en ladcykel online med levering hos dig på få hverdage.

Del artikel

Andre læser også