Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prøver igen: Nu kan du købe Prins Nikolais lejlighed i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Paulun København City
Foto: Paulun København City

En ganske kort pause fra boligmarkedet blev det til for Prins Nikolai, der netop har udbudt sin lejlighed inde midt i København til salg igen.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det sker efter, lejligheden ellers har været forsøgt solgt siden september sidste år – og altså blot har været taget helt af markedet i en lille måned.

Prinsens lejlighed rummer 70 kvadratmeter, som fordeler sig over flere etager i et byhus tæt på Søerne og Nørreport. Udover den eksklusive beliggenhed byder ejerlejligheden også på noget så eftertragtet som en tagterrasse.

Prisen har ikke ændret sig, den matcher nemlig det gamle priskilt på 5.250.000 kroner, som altså var det, prinsens hjem sidst var udbudt til salg for.

Over prisgennemsnittet

Den fastlagte udbudspris kan omregnes til en kvadratmeterpris på 75.000 kroner og ligger således i den høje ende af det allerede dyre lejlighedsmarked i den eksklusive bydel: København K.

Ifølge Boliga.dks udbudstal koster en gennemsnitlig ejerlejlighedskvadratmeter i området nemlig 69.300 kroner i øjeblikket.

Prins Nikolai købte selv lejligheden tilbage i 2019 for 4,1 millioner kroner og kan dermed glæde sig over, at København – ligesom store dele af resten af landet – har oplevet massive boligprisstigninger siden da. I København K alene er udbudskvadratmeterpriserne for ejerlejligheder steget 29 procent fra 2019 til det aktuelle udbud.

Prins Nikolai er den førstefødte søn af Prins Joakim og Grevinde Alexandra. Prinsen studerer på Copenhagen Business School – og har netop læst et semester i Paris, hvor resten af den royale familiegren er bosat.

Se Prins Nikolais lejlighed her

Del artikel

Andre læser også