Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gå krea-amok: Nu kan du lave julegaver i kæmpe juleværksted i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør gaveræset.

Men hvorfor stresse rundt i butikkerne for at finde årets julegaver til familie og venner, når man selv kan lave overraskelserne, der skal under træet?

Københavns nye krea-paradis, The Fiddlery, er blevet forvandlet til et kæmpe juleværksted, hvor du kan sysle og nørkle til den helt store guldmedalje og lave såvel julepynt til hjemmet som julegaver til dem, du holder af.

Allerede nu kan du gå i gang med dine juleprojekter, og der er ikke andet end fantasien, der sætter grænser for, hvad det kan blive til.

Læg keramik under træet

The Fiddlery kan faktisk prale af at være Danmarks største åbne keramikværksted, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med ler og drejebænk, når julegaverne skal skabes, er det således rig mulighed for det.

Du kan eksempelvis lave en kunstnerisk vase, kaffekopper i eget design, en urtepotte til svigermors blomster eller en smukt malet skål til bedstemor.

Foto: PR, The Fiddlery

Har du ikke prøvet at lave keramik før, eller er du stadig ikke en haj til teknikkerne, er der masser af hjælp at hente.

The Fiddlerys dygtige folk er altid klar med kyndig vejledning, når du har brug for det.

Besøg julemandens værksted

Tre søndage inden jul kan du besøge Julemandens Værksted hos The Fiddlery.

Den 20. november, 27. november og 4. december i tidsrummet kl. 11-14 eller kl. 15-18 har du muligheden for enten at male på en keramisk juledekoration eller at lave din egen helt fra bunden, og der er selvfølgelig sørget for masser af julehygge i værkstedet.

Køber man billet til Julemandens Værksted, får man ikke bare adgang til The Fiddlery, men julegodter og én julegenstand (enten støbt keramik eller keramik fra bunden) er også med i prisen på 149 kroner.

Julemandens Værksted er for folk i alle aldre – og måske en oplagt familieaktivitet, når både børn og forældre skal julehygge?

En familiebillet for to børn og to voksne koster 499 kroner.

Børn i alle aldre er velkomne, og det eneste krav er, at de blot skal kunne sidde stille og koncentrere sig, så der er et roligt krea-miljø for alle The Fiddlerys besøgende.

Adventshygge og meget mere

Foruden Julemandens Værksted har The Fiddlery flere julede events og aktiviteter på programmet.

Du kan bruge dine adventssøndage på at lave juledekorationer, og i både november og december er der hyggelige workshops for både begyndere og øvede krea-entusiaster.

Foto: PR, The Fiddlery

The Fiddlery holder også sit eget julemarked, og det sker 11. december, hvor du kan købe keramik og andre smukke sager til dig selv eller dem, du skal forkæle i juletiden.

Der er altså mange gode grunde til at lægge vejen forbi det store krea-hus på Østerbro, når du trænger til at slappe af med julehygge, slippe kreativiteten løs og for alvor komme i julestemning i den søde tid.

Sådan fungerer det

Man kan bruge The Fiddlery på flere måder, og man vælger selv, om man vil købe et dagspas, blive medlem i krea-huset eller blot købe adgang til et enkelt besøg i Julemandens Værksted.

Lige som med et fitness-medlemskab fungerer The Fiddlerys medlemskab sådan, at man betaler et månedligt abonnement, og så kan man ellers komme forbi og være kreativ, når man vil.

Man kan ganske enkelt møde op på stedet inden for åbningstiderne og nørkle – enten alene eller i selskab med andre.

Du kan læse mere om The Fiddlerys juleaktiviteter og tilmelde dig lige her.

Hvad: Julehygge og juleværksted
Hvor: The Fiddlery, Ryesgade 113, København Ø
Hvornår: November og december 2022

Del artikel

Andre læser også