Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genialt samarbejde: Nu leverer Wolt produkter fra Søstrene Grene i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Nu leverer Wolt varer fra Søstrene Grene i København. Foto: PR
Nu leverer Wolt varer fra Søstrene Grene i København. Foto: PR

Da Søstrene Grene åbnede sin første butik i 1973 var det i Aarhus, og siden da har kæden indtaget resten af landet – blandt andet med en række butikker i København.

Som noget helt nyt kan københavnerne nu glæde sig over, at de kan få leveret massevis af produkter fra Søstrene Grene lige til døren.

Og endda på under en time!

Den populære  danske virksomhed har nemlig indgået et samarbejde med Wolt.

Det betyder, at beboere i København kan nyde godt af at få leveret alt fra perler og penselsæt til skåle, servietter og lys fra Søstrene Grene-butikken på Amager Torv direkte til døren kort efter bestilling.

Bekvemmelighed for københavnerne

”Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder vidunderlige oplevelser, og dette samarbejde er en mulighed for at skabe endnu mere bekvemmelighed for Søstrene Grenes kunder,” fortæller CEO og medejer af Søstrene Grene, Mikkel Grene, i en pressemeddelelse.

På Wolt vil du fremover kunne putte intet mindre end 400 forskellige produkter fra den populære livsstilskæde i kurven, og selvom Mikkel Grene understreger, at samarbejdet blot er en test, er det dog også noget, som virksomheden senere hen håber at kunne udbrede til flere byer i både Danmark og udland.

For at fejre samarbejdet tilbyder Wolt gratis levering på alle ordrer fra Søstrene Grene fra 24. marts til og med 31. marts.

Del artikel

Andre læser også