MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Verdens stærkeste pige: Nu slippes Pippi Langstrømpe løs på teatret

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Det bliver med garanti et hit hos ungerne, når en af børnelitteraturens mest elskede karakterer indtager de skrå brædder.

Verdens stærkeste pige kan opleves på flere af landets teatre dette efterår, og det bliver på ægte Pippi-manér med både spilopper og ballade.

Fantasifulde Pippi Langstrømpe og hendes venner Tommy og Annika samt aben Hr. Nilsson og den prikkede hest byder børn og deres forældre velkommen til Villa Villekulla fra oktober til december, og du skal skynde dig, hvis du vil have fingre i billetter til familien.

I Københavnsområdet kommer de forbi blandt andet Rødovre, Ballerup, Ishøj, Hvidovre og Herlev, og der er allerede godt gang i billetsalget, så nogle steder må allerede melde udsolgt.

Både sjov og alvor

Forestillingen er egnet for børn fra fem år, og der bliver masser at grine af og god musik at rokke til, for man kan høre Georg Riedels melodier, som du måske husker fra tv-serien fra 1968.

Pippi Langstrømpe kommer dog også omkring alvorlige emner, for hun savner sine forældre.

Du kan se hele turneplanen på folketeatret.dk, og det er også her, du finder links til billetsalg på de forskellige teatre.

Hvad: Pippi Langstrømpe
Hvor: Turne i hele landet
Hvornår: Oktober, november og december 2021