Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Nutella, vaffel og rensdyr: 3 retter du skal smage i København

Af Rasmus Kramer Schou
Cotoa banannutella Foto Rasmus Kramer Schou
Cotoa banannutella Foto Rasmus Kramer Schou

Restaurant Wilhelm

Hvis du kan lide tatar, så hop på Restaurant Wilhelm, der har taget skoven til byen.

Deres hyggelige restaurant har gjort en dyd ud af samle det bedste fra naturen og lægge det på tallerkenen.

I øjeblikket har de rensdyr på menuen.

Det møreste lækreste rensdyr, der smager delikat og ikke smadrer en i vildtsmag. Men til gengæld er en afstemt omgang af sprødt og blødt.

Rensdyr, jordskok, kinaradise, peberrod, ajipon og ramsløg udgør denne ret, hvilket i princippet minder om en vild nordisk udgave af vores kendte tatar.

Wilhelm. Foto Rasmus Kramer Schou

Hvor: Restaurant Wilhelm, Nikolajgade 18
Hvordan: Se mere på deres hjemmeside her

Læs også: Martsguide: 8 nye restauranter du skal kende i København

The Silo

Jeg kunne sådan set anbefale hele Silo Sunday, for alt er overmåde lækkert heroppe.

Indretningen, betjeningen, udsigten.

Men det bliver altså maden heroppe i deres nye søndagskoncept, hvor de blander brunch, tapas, frokost og alt andet godt know to mankind.

Læs også: Endelig: Byens mest hypede bager åbner nyt

En af serveringerne, som bliver præsenteret på denne opsats er deres vaffel med Mangalicaskinke og revet Vesterhavsost. Så simpelt, og så genialt lækkert. De står øverst på billedet herover.

Eneste problem kan være at få bord til Silo Sunday, for pladserne bliver forståeligt revet væk.

Men giv den da skuddet.

The Silos fantastiske Silo Sunday Foto Rasmus Kramer Schou

Hvor: The Silo, Helsinkigade 29
Hvordan: Se mere på deres hjemmeside her

Læs også: København får ny luksusbrunch der sender dig direkte i himlen

Cotoa

Vi slutter i den søde afdeling. Her har nyåbnede Cotoa nemlig sat en ligeså enkelt og ligeså lækker ting på menuen.

Deres ristede surdejsbrød er blevet smurt med Nutella, fået sød banan på toppen, drysset tørret kokos udover og så til sidst lidt karamel.

Ja, det lyder som om, børnene har været alene hjemme og gået amok – og det smager lige præcis også sådan.

Et sødt nostalgisk barndomstrip når det er bedst.

Cotoa banannutella Foto Rasmus Kramer Schou

Hvor: Cotoa, Sankt Peders Stræde 45
Hvordan: Se mere på deres hjemmeside her

Læs også: Overset mexi-perle: Her får du Københavns bedste tacos til prisen

Del artikel

Andre læser også