Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nutidens sneaker-trends: Sådan bliver du godt gående til sommer

Af Annoncør

Sommeren er tæt på at være over Danmark, hvilket betyder, at størstedelen af vores hverdag kommer til at foregå udendørs. Det er en årstid, hvor vi danskere elsker at tilbringe tid med vores venner og familie udendørs og samles omkring sommerlige aktiviteter og tage på ferier.

Annoncørbetalt indhold leveret af Intersport

Når vi er udendørs, skal vi naturligvis have noget godt fodtøj på som både er praktisk og stilet. Vi har derfor dedikeret denne artikel til at guide dig til, hvordan du bliver godt gående denne sommer med nogle sneakers, som virkelig trender uanset hvilken alder du har. Vi kommer i artikel ind på skomærker, som de fleste kender såsom New Balance og Adidas.

Converse & Vans

Vi lægger ud med to sneakers, som i den grad er en tidløs klassiker – nemlig Converse og Vans. Disse to skomærker gjorde deres indtog igennem 60’erne og 70’erne og lige siden har de i manges øjne været nogle favoritter, som man altid har kunne passe sammen med sit outfit uden at gå på kompromis med kvalitet eller stil.

Fællesnævneren for Converse og Vans er, at de begge er flade sko, og derfor er de ikke just beregnet til at færdes i terræn. De findes begge i et hav af forskellige farver og varianter, så derfor kan man altid finde en sneaker, som passer til ens stil.

New Balance

New balance sneakers har specielt tager verden med storm i løbet af de seneste år. New balance er efterhånden blevet en sko, som er meget anerkendt som en sko, som er meget universel og som passer til de fleste outfits. Mærket er oprindeligt baseret på løbesko, hvilket vil sige at new balance specielt er kendt for at være meget behagelige at gå i uden, at der bliver gået på kompromis med udseende og stil.

Man kan få new balance i et hav af varianter og farver, så derfor er det ingen undring, at skoen er blevet så populær, da man kan en, som passer til ens stil uanset køn og alder.

Nike Air Jordan

Med vores næste sneaker på listen bevæger vi os over i det lidt yngre segment. Nike er særdeles kendt for at lave meget forskellige sportsudstyr og beklædningsgenstande, og her er sneakers ingen undtagelse. De laver mange forskellige sneakers men den variant, som hedder Nike Air Jordan, er specielt kendt iblandt det yngre publikum.

Det er en sneaker, som er baseret på design af den tidligere basketballspiller Michael Jordan, og derfor har den et look, som er meget sporty, og som kan forbindes med en meget bestemt stil.

Uanset, om man er til det ene eller det andet, så handler det altid om at finde nogle sneakers, som passer til ens stil, og som man kan lige at gå i. Der er rigtig mange forskellige sko, som passer bedre til forskellige stilarter end andre, så det er altid en god ide at være tro overfor sin egen stil. Converse og vans, som vi nævnte i starten af artiklen, er specielt to sneakers, som passer til de fleste tøjstile, så det er et rigtig godt sted at starte.

Del artikel

Andre læser også