MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Store internationale navne: Ny comedy festival får premiere i København til efteråret

Af Mathilde Mågård Hansen
Arkivfoto
Arkivfoto

Til efteråret er der premiere på Danmarks helt nye festival, Comedy Stop Copenhagen.

Den finder sted henover tre dage i Bremen Teater, DR Koncerthuset og det helt nye venue House of T.

Til festivalen får publikum en unik mulighed for at opleve engelsksproget stand-up af allerbedste kvalitet på dansk grund, og billetsalget er allerede startet.

Komiker Paul Foot. Foto PR

Tre dage med comedy

En række af de mest lovende internationale stand-up-navne kommer til København, og de forskelligartede komikere kommer til at brillere på scenerne hen over tre dage.

Festivalen vil præsentere enkeltstående solo shows spredt ud over København i henholdsvis Bremen Teater, DR Koncerthuset, Koncertsalen og House of T.

Billetter til hvert show sælges separat, og dermed har publikum mulighed for selv at lægge den perfekte rute i løbet af de tre dage.

Der er allerede billetter i salg til shows med Katherine Ryan og Nigel Ng, og der er få ledige billetter til begge shows.

Derudover kan arrangører løfte sløret for at Paul Foot, Sean Mcloughlin og Jenny Bede også bliver en del af årets line-up. Flere komikere vil blive annonceret i nærmeste fremtid.

Billetter til de tre shows med Paul Foot, Sean Mcloughlin og Jenny Bede er i salg nu via comedystopcopenhagen.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

Helt ny lokation

Til maj slår Aveny-T dørene op til det helt nye hus House of T.

Et råt hus i en smuk indpakning, men først og fremmest de unges hus. Et mulighedernes hus for det nye, de usete, det uprøvede.

Et hus, der er med til at gøre Aveny-T til en nationalscene for ny og ung scenekunst; og nu med Comedy Stop Copenhagen i huset, også en platform for de næste største internationale comedy-talenter.

Danmarks nye comedy festival, Comedy Stop Copenhagen, løber af stablen 1-3. september 2022.

Del artikel

Andre læser også