Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Med nogle af tidens hippeste rappere: Ny endagsfestival hylder den unge hiphop-scene

Af Mathilde Mågård Hansen
Ord mod Ord 2022. Foto Samy Khabthani
Ord mod Ord 2022. Foto Samy Khabthani

Igen i år giver Red Bull denne generations rappere vinger, når performance-konkurrencen Red Bull Ord Mod Ord løber af stablen. 

Red Bull udvider i år konkurrencen og markerer finalen i Red Bull Ord Mod Ord med en stor endagsfestival i Pumpehuset fredag den 5. maj, hvor tidens hurtigste, varmeste og mest kreative rappere i Danmark skal dyste mod hinanden foran et stort publikum. 

I alt vil otte rappere, hvoraf nogle udvælges gennem den åbne kvalifikation, dyste om titlen som årets vinder.  

Foruden de sprudlende Red Bull Ord Mod Ord-deltagere, vil publikum også have mulighed for at opleve koncerter med et stærkt felt fra den danske hiphop-scene.

Fouli til Ord mod Ord 2022. Foto Samy Khabthani

Gratis entré

Til dette års konkurrence har Red Bull allieret sig med den etablerede rapper Carmon, der er årets Red Bull Ord mod Ord-ambassadør og som ser stor værdi i forløbet:

”Hiphop er den mest mainstream genre i Danmark, men der har aldrig fandtes et decideret forløb, hvor rappere kan få sparring og udvikling professionelt. 

Alt er blevet skabt i skumle kældre eller hjemmestudier. Red Bull Ord Mod Ord går ind og tager hånd om de unge rappere og giver dem den professionelle hjælp, der er brug for.

Det er meget, meget værdifuldt,” udtaler Carmon.

Carmon kan også opleves til endagsfestivalen i Pumpehuset, hvor han i Pumpehusets Byhave vil give en talk, mens han senere på aftenen indtager spillestedets største scene og giver en headliner-koncert. 

Red Bull Ord Mod Ord er et gratis arrangement, hvorfor det anbefales at møde op i Pumpehuset, når dørene åbner klokken 16, for at sikre sig adgang.

Det vil være muligt at købe mad og drikke.

Tur til LA 

Red Bull Ord Mod Ord startede tilbage i år 2021.

Det er muligt at tilmelde sig konkurrencen ved at lave en duet og lægge et vers til en video på Red Bull Danmarks Tik Tok-kanal.

Dette skydes i gang den 8. april og slutter d. 27. april.

Vinderen af Red Bull Ord Mod Ord-konkurrencen kan i år se frem til en tur over Atlanten til Red Bull Music Studios i Los Angeles, der bl.a. har huset 50 Cent, M.I.A, Pharell og andre store stjerner. 

Her får vedkommende en unik tur i studiet med en Los Angeles-baseret producer, mens sejren også inkluderer et sparringsforløb, der for alvor skal løfte den fremadstormende karriere. 

Læs mere om Red Bull Ord Mod Ord her.

Hvad: Red Bull Ord Mod Ord
Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København K
Hvornår: Den 5. maj 2023

Del artikel

Andre læser også