Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Spis i dag

Nu kan du følge buddet: Just Eat har netop lanceret app med nye funktioner

Af Michael Qureshi

Den danskstiftede takeaway-portal Just Eat er netop migreret med hollandske Takeaway.com og har derfor fået nyt design samt en ny app og hjemmeside.

Den kombinerede virksomhed hedder nu Just Eat Takeaway.com, og er i dag verdens største platform inden for online madbestilling uden for Kina.

MigOgKbh har selvfølgelig været på pletten for at teste den nye app og hjemmeside, som stadig kombinerer tre af vores yndlingskoncepter: Takeaway, hurtig bestilling og levering direkte til døren.

Spor din ordre

Både her på kontoret i København og hos vores søster-medie MigogAarhus valgte vi – i den gode sags tjeneste – at bestille McDonalds, så vi på bedst mulig vis kunne teste den nye app.

McDonalds har jo valgt ikke at åbne for indendørs siddepladser, så længe reglerne om tidsbestilling 30 minutter før ankomst gælder.

Men så kan du heldigvis stadig nyde din burgermenu med levering lige til døren med Just Eat.

Når det gælder den nye app, er der, udover den orange signaturfarve, kommet en række nye funktioner i appen.

Her tester MigogAarhus app’en som virker præcis på samme måde i Odense

Her på kontoret var vi især begejstrede for Food Trackeren, som nu gør det muligt at spore sin ordre fra start til slut.

Via push-meddelser på appen kunne vi følge med fra ordren blev modtaget hos McDonalds, til buddet satte sig på cyklen med retning mod vores kontor.

Da buddet cyklede, kunne vi via en gps og et lille nedtællingsur hele tiden se, hvornår maden ville ankomme.

20 minutter efter vores bestilling bankede det på døren, og et orange bud overrakte os tre poser fra McDonalds.

Der er ingen tvivl om, at det er blevet langt mere brugervenligt, når man skal bestille sin Big Mac eller fra sit lokale yndlingspizzeria i København via Just Eat app’en.

Brug appen i hele verden

Just Eat Takeaway.com giver generelt en bedre brugeroplevelse, flere nye features og en nemmere adgang til takeaway på tværs af 23 lande.

”Skiftet til en global platform betyder en global app, hvor man kan tage sin Just Eat-konto med sig til alle Just Eat-takeaway-landene, så man nemt kan bestille takeaway uanset, om man er på ferie i Frankrig eller Canada.

Vi er således klar, både lokalt og globalt, når der åbnes op efter corona,” siger den danske administrerende direktør, Carsten Boldt.

Hurtigt overblik over restauranter

Som noget nyt er det nu også muligt at opdage restauranter ved hjælp af et interaktivt kort.

På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilke restauranter der ligger tæt på dig og få oplysninger om popularitet, nye restauranter og midlertidige faktorer såsom vejr eller antal kunder.

Betalingsmetoderne er nu også udvidet til at omfatte Apple Pay, Google Pay ud de almindelige betalingsmetoder.

Opnå rabatter med stempelkort

Derudover kommer der snart en række fordele såsom stempelkortprogrammet, hvor du kan opnå rabatter hos dine yndlingsrestauranter.

Når du bestiller, får du altså mulighed for at samle stempler, som kan ombyttes til rabatter på restauranten, hvor de blev samlet.

Stemplerne er tildelt den e-mailadresse, som du normalt bruger hos Just Eat, og du vil få en e-mail, når du modtager et nyt stempel.

For at bruge stempelkortet til en rabat skal du samle 5 stempler på den samme restaurant.

Når du har samlet 5 stempler (helt stempelkort), modtager du en e-mail med en rabatkode, som er 10 % af summen af din 5 tidligere bestillinger.

Du kan selv prøve Just Eat app’en – download den her via App Store 

Eller til Android lige her

Del artikel

Andre læser også