Stor prisfest: Ny københavner-restaurant vinder ‘Årets gennembrud’
Søndag aften skulle flere priser uddeles ved Den Danske Spiseguides store prisuddeling, som fandt sted på HimmerRiget i Farsø.
Blandt andet prisen for ‘Årets gennembrud’, og her var der altså jackpot til København.
Det blev nemlig Restaurant Aure på Holmen i København, der løb med den flotte pris.
Michelin-stjerne på kort tid
Aure åbnede tilbage i begyndelsen af marts 2024, og allerede i maj fik de en flot Michelin-stjerne.
Samtidig blev køkkenchef Nicky Arentsen kåret til Nordens Bedste Unge Kok.
Restaurant Aure i det gamle Krudthus fra 1700-tallet var til årets Michelin-uddeling eneste danske restaurant blandt nye 1-stjernede Michelin-restauranter.
Den Danske Spiseguide er blevet udgivet årligt siden 1978.
Alene det at være optaget i Den Danske Spiseguide anses som et kvalitetsstempel i restaurationsbranchen.
Bag guiden står en af landets mest erfarne madanmeldere – nemlig Bent Christensen, der har brugt de seneste årtier på at rejse land og rige rundt for at spise på de bedste danske restauranter.