MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Noget at se frem til: Rutineret køkkenchef skal tage Michelin-restaurant til nye højder

Af Mathilde Mågård Hansen
Hotel d'Angleterre Foto PR
Hotel d'Angleterre Foto PR

Så er der nyt fra den gamle hvide dame på Kongens Nytorv – også kaldet d’Angleterre.

Deres Michelin-restaurant, Marchal, er én af de fineste inden for fransk cuisine, og efter Andreas Baghs afsked skulle der findes en ny køkkenchef.

Det bliver den rutinerede Jakob de Neergaard, og han skal være med til at løfte restauranten til nye højder.

Marchal Foto PR

Bevare det tårnhøje niveau

Med tidligere køkkenchef, Andreas Bagh, ved roret er niveauet blevet sat højt på Marchal i hjertet af København, og det skal der ikke laves om på – tværtimod.

Den nye køkkenchef, Jakob de Neergaard, som er én af Danmarks største mestre af fransk cuisine, skal derimod løfte Marchal til nye højder med sine enorme viden og erfaring inden for klassisk fransk Michelin-gastronomi.

d’Angleterre har ønsket, at Marchals nye køkkenchef skal have dybe forankrede rødder i det franske køkken og samtidig have en grundlæggende forståelse af og kærlighed til nordisk gastronomi, hvilket er den primære årsag til, at valget er faldet på den erfarne Jakob de Neergaard.

”Jakob de Neergaard har en særlig veneration og et stort talent for det klassiske franske køkken. Marchal skal holde fast i sine nordiske rødder, men vi ønsker at integrere og fremme det franske cuisine.

Det er vores overbevisning, at Jakob kan løfte den opgave til verdensklasseniveau”, siger Lucas Johansson, General Manager.

Foto PR

En rutineret herre

Udover en helt særlig ekspertise inden for det franske køkken, så har Marchals nye køkkenchef også flere gode sager på CV’et.

Jakob de Neergaard har arbejdet mange år med det franske cuisine på Michelin-niveau i hele Europa blandet andet på det ikoniske hotel The Ritz i Paris, på den trestjernede Alain Ducasse i og den trestjernede, franske restaurant Bruneau i Bruxelles med en af verdens mest innovative kokke; Jean-Pierre Bruneau.

Han har desuden repræsenteret Danmark som dommer ved Verdensmesterskaberne for kokke, taget prisen som ”Årets Restaurant” og sikret Søllerød Kro en Michelinstjerne, hvor han var køkkenchef i ni år.

De sidste 10 år har Jakob de Neergaard stået bag Jacob & Jakob Icecream sammen med caviar-importøren, Jacob Marsing-Rossini.

”På min gastronomiske livsrejse har jeg aldrig været mere stolt og beæret end at få muligheden for at føre Marchal videre som køkkenchef. Marchal er en af mine absolutte yndlingsrestauranter.

Det er min ambition at dyrke, udforske og fremelske det bedste fra det nordiske køkken og det bedste fra det franske i en smuk gastronomisk samklang,” fortæller de Neergaard i en pressemeddelelse.

Marchal Foto PR

Jakob de Neergaard starter som ny køkkenchef d. 1. april 2021.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien