MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Ugens tip: Ny morgenmadscafé er blevet vores nye yndlingssted

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen

Når det handler om mad, er vi virkelig priviligerede her i København.

Der åbner nemlig ofte den lækre café efter den anden, der konstant højner niveauet i byen.

Det er ikke længe siden, at vi besøgte Kismet i Indre By, og her var vi altså pænt meget oppe at ringe over både mad og stemning.

I denne omgang af Ugens tip har vi lagt vejen forbi en ny morgenmadscafé i Indre By – og den er på alle måder et besøg værd.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Bagværksdronning

Der findes mange konger og dronninger i København.

Noma styrer fine dining, Gasoline er burger, Franks Kro er stegt flæsk og persillesovs og sådan kunne vi blive ved.

Derfor mener vi heller ikke, at det er for meget at kalde Chiara Barla Københavns ukronede bagerdronning.

For nogle år siden åbnede hun caféen Apotek 57 på Fredericiagade, der stadig er et meget populært sted, og i sommer åbnede hun Lido med nogenlunde samme koncept ikke langt fra Rådhuspladsen.

I august åbnede Chiara Barla hendes tredje café og bageri i København.

Navnet er Riviera, og caféen er åbnet på adressen Nansensgade 64, hvor der også tidligere har ligget en bager.

Genial morgenmad

Hos Riviera holder de åbent torsdag til mandag fra kl. 8-17, og caféen er derfor mest oplagt til morgenmad, en kaffepause og frokost.

På menuen finder du forskelligt bagværk som en spandauer, tebirkes, croissanter og kanelsnegle, men også større retter som french toast, quiche, tomatsalat – men måske vigtigst af alt, røræg med krydret grøn salsa, surdejsbrød og en let salat med rødløg.

Vi hoppede på røræggene (130 kr.), som vi blev anbefalet til de bedste på menuen samt en croissant med skinke, ost og sennep (65 kr.).

Foto Mathilde Mågård Hansen

Og mums, sikke en omgang!

Æggene var helt perfekt tilberedt, tilpas spicy og mættede godt, mens croissanten var lige præcis, som den skulle være og manglede hverken ost eller skinke – ja tak.

Hos nogle caféer kan morgenmaden godt minde en lille smule om et tarveligt gravøl, men det er bestemt ikke tilfældet hos Riviera.

Da vi var forbi en mandag formiddag summede her nemlig af masser af liv både inde og udenfor, hvor solen kiggede frem.

Det er slet ikke sidste gang, at vi har spist hos Riviera, og indtil vi kommer igen, vil vi anbefale, at du gør det.

Hvad: Riviera
Hvor: Nansensgade 64, 1366 København K
Hvornår: Åbent torsdag-mandag fra kl. 8-17 (lukket tirsdag og onsdag)

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien