MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Kilometervis af events: Ny pop up-butik til løberen er åbnet midt i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Troels Iversen
Troels Iversen

September i København er blevet synonym med løb. 

25.000 løbere fra hele verden stiller op til det store gadeløb, Copenhagen Half Marathon, og Løberen – der til daglig holder til på Nørre Farimagsgade 65 – har i september lejet et lokale i Pilestræde, der bliver centrum for mange spændende løbeevents. 

Så er halvmaraton-måneden sparket i gang.

Åben hele september

Tidligere i august blev det officielt, at København danner rammen om VM i halvmaraton 2026, og det giver endnu et markant løft til en by, der for alvor er ved at etablere sig som både et socialt og atletisk mekka for løb.

I forbindelse med halvmaraton åbner Løberen ny butik hele september i Pilestræde, der fungerer som samlingspunkt for løbefællesskaber, produktinnovationer og nogle af verdens største brands, der kommer på besøg med sine nyeste kollektioner.

”Butikken i Pilestræde bliver samlested for alle, der elsker løb. Det er et supplement til vores normale butik på Nørre Farimagsgade, hvor man fortsat kan handle alt i udstyr til løb og forberede sig på sine 21km. i det københavnske gader. 

Vores popup-butik er centrum for sociale løbeture, testløbeture, udstillinger og alt muligt andet spændende”, siger direktør i Løberen, Ebbe Møller Nielsen.

Foto PR

Mange fede events

I pop up-butikken kan du bl.a. opleve Salomon, der helt unikt lancerer sin nyeste innovative carbon-løbesko, som du eksklusivt kan prøve, se og købe. 

Der er også planlagt besøg fra Oakley og Saysky, mulighed for at tjekke Nikes nyeste løbeudstyr ud samt udfolde dine kreative evner.

Du kan nemlig slippe kreativiteten løs og få unikt tryk på sit tøj og klistermærker som et evigt minde om byen, Løberen og Københavns Halvmaraton. 

Løberen har en række forskellige grafiske elementer med, så besøgende kan designe deres tøj præcist som de ønsker – inklusiv en personlig sluttid fra et overstået løb.

På lørdag d. 9. september kl. 9 afholder de en testløbetur, hvor alle kan komme forbi pop up’en og prøve forskellige sko fra Salomon og løbe en tur på 4-5 km.

Herefter serveres der lidt morgenmad til alle deltagerne. Alle er velkomne.

Butikken er åben fra mandag til fredag hele september i tidsrummet kl. 10-18 og lørdag 10-16, hvor alle er velkommen til at kigge forbi og blive klogere på de nyeste trends inden for løb. 

Ønsker man at deltage i et af de mange arrangementer i Pilestræde, kan man følge med på Løberens Facebook og Instagram-profil.

Foto PR

Danmarks største løbespecialist

Løberen er Danmarks største løbespecialist med vores syv butikker fordelt i Danmark. 

Du finder dem i Aarhus, Aalborg, Vejle, København, Roskilde, Hillerød og Lyngby.

Siden 1996 har de specialiseret sig i at sælge løbere, nye som rutinerede, det løbeudstyr, der passer præcis til den enkeltes unikke behov. 

Gennem deres løbestilsanalyse finder de frem til, hvilken type sko, der passer til en enkelte løber. 

De filmer kunden i løb på deres løbebånd og analyserer efterfølgende løbeafviklingen for at blive klogere på, hvilken løbesko, der passer vedkommende.

Sammen kunden afprøver I forskellige løbesko til, at kunden finder den, vedkommende er mest tilfreds med at have på og løbe i. 

Udover løbestilsanalysen finder du i butikkerne markedets bedste udstyr inden for tøj, elektronik og andet tilbehør.

Hvad: Løberen pop-up butik
Hvor: Pilestræde 37, 1112 København K
Hvornår: Butikken er åben fra mandag til fredag hele september i tidsrummet kl. 10-18 og lørdag kl. 10-16

Del artikel

Andre læser også