Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Åbner i december: Ny stade i Torvehallerne giver dig tidens hotteste produkter først

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Torvehallerne Facebook
Foto Torvehallerne Facebook

Fremover kan madglade københavnere lægge endnu mere inspiration i kurven og være med til at præge udbuddet af danske fødevarer, når de shopper i hjertet af København.

Primo december åbner TorvehallerneKBH nemlig en platform for fødevareiværksættere i form af stadet DeliDrop FoodLAB.

I stadet vil fødevareiværksættere fra hele landet – på skift – sælge deres produkter og gå i dialog med kvalitetsbevidste kunder, som kan give kritisk vigtig produktfeedback.

Grundlæggerne af Nordisk Kombucha. Foto Agro Foodpark Aarhus

Giv feedback på nye produkter

Den nye stade i Torvehallerne kommer fra start til at sælge produkter fra mere end 20 fødevareiværksættere.

Når du køber produkter fra stadet, så hjælper du både de innovative fødevareiværksættere med at få fodfæste på et konkurrencepræget, dansk marked, men du er også med til at give dem feedback, som de kan bruge i udviklingen af deres produkter.

Kunderne i Torvehallerne får omvendt en suveræn ny mulighed for at gå på gastronomisk opdagelse i tidens mest spændende fødevaretrends.

20 fødevareiværksættere har allerede takket ja til at vise deres produkter frem via stadet og yderligere 15 ventes inden længe at blive føjet til.

Nogle af produkterne, der sælges fra stadet, er under udvikling og andre er færdigudviklede.

Grundlæggerne af Twisted Leaf. Foto Rune Lundø

God mulig for nye iværksættere

Iværksætterne i Nordisk Kombucha og Twisted Leaf er de første kunderne kan møde, når stadet åbner.    

“Det er meget vigtigt for os at vide hvad forbrugeren synes om vores produkter og at vide, hvad de gerne vil se i fremtiden.

Stadet i TorvehallerneKBH er en unik mulighed for at indsamle denne information. Vi ville ønske, at vi havde haft denne mulighed da vi startede Nordisk Kombucha.

Som helt ny er det vigtigt at fejle hurtigt. Jo hurtigere man kan køre cyklusser, hvor man laver prototyper, tester dem af og forbedrer dem, jo større er sandsynlighed for at opnå succes til sidst.

TorvehallerneKBH er det ideelle sted til indsamling af den nødvendige feedback, for at kunne køre sådanne forbedringsloops,” fortæller iværksætterne Rasmus og Phine fra Nordisk Kombucha.

Også folkene bag Twisted Leaf glæder sig til at vise deres produkter i den nye stade.

“Vi bryster os af at tilbyde verdens første drikkevare skabt på kaffeblade. Ulempen er blot, at meget få kender til os, og forstår hvad vi har skabt.

Derfor er det altafgørende for os at sample og møde folk dér, hvor de er åbne, har tid til at høre om og prøve noget nyt – det oplever vi i den grad gæsterne hos DeliDrop FoodLAB i TorvehallerneKBH er.” 

Hvad: DeliDrop FoodLAB åbner i TorvehallerneKBH
Hvor: Torvehallerne
Hvornår: Forventes at åbne d. 2. december 2021
Hvordan: Læs mere her

Del artikel

Andre læser også