Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Ny stjernekok: Ikonisk Frederiksberg-restaurant satser stort

Af Mathilde Mågård Hansen
Sans Souci. Foto PR
Sans Souci. Foto PR

Tingene går ikke stille for sig hos den nyopståede Frederiksberg-restaurant, Sans Souci.

I januar åbnede de en ny vinbar i nabolokalerne, og nu bliver maden taget til næste niveau.

Sans Souci har nemlig fået ny køkkenchef i form af den velrenommerede kok Christoffer Brink, der har erfaring fra steder som Geranium, Restaurant Frank, Alberto K og Nimbs Gemyse.

120 år gammel

Sans Souci på Madvigs Allé på Frederiksberg er en mere end 120 år gammel restaurant.

I 2022 blev de desværre tvunget til at lukke, men kort tid efter blev restauranten på magisk vis reddet målstregen af nye ejere.

Christoffer Brink. Foto PR

Nu er opmærksomheden rettet mod køkkenet, hvor Christoffer Brink er kørt i stilling til at skulle forkæle restaurantens gæster med fransk gastronomi af høj kvalitet. 

Udover hans erfaring fra gourmetrestauranter var han i 2013 en del af kokkeholdet, der fik en andenplads ved det uofficielle verdensmesterskab, Bocuse d’Or.

”Jeg er glad og stolt over at byde Christoffer velkommen som køkkenchef hos os.

Det gastronomiske talent er ikke til at tage fejl af, men jeg er også meget tryg ved, at han er et godt match til Sans Soucis ambitioner, madfilosofi og kærlighed til det franske.

Han har af flere omgange vist, at han er i stand til at lave mad af højeste kvalitet, der samtidig har en bred appel og god value for money,” fortæller medejer Jakob Smith Knudsen. 

Foto PR

Kvalitet til en fornuftig pris

Selv om køkkenchefen skiftes ud, får stamgæster ikke svært ved at genkende Sans Souci.

Det er stadig stedet, hvor man kan svinge forbi til det uformelle måltid – vel vidende at der serveres kvalitetsretter lavet på gode råvarer til en fornuftig pris.

Netop de gode råvarer har også en særlig plads i Christoffers kokkehjerte.

Foto PR

I sin tid på traktørstedet Pomle Nakke arbejdede han med succes ud fra det danske landkøkkens lokale, økologiske råvarer. 

Derudover har Christoffer de seneste år rejst meget i Frankrig for at fordybe sig i nogle af landets unikke råvarer, som kommer til stor gavn for kommende gæster på Sans Souci. 

På det nye menukort finder du bl.a. retter som svampe a la creme, kyllinge tourté og tatar til aften.

Til frokost kan du glæde dig til lækkert smørrebrød, som Christoffer ligeledes tidligere har haft stor succes med på Pomle Nakke.

Læs mere om Sans Souci og book bord her.

Åbningstiderne er mandag til torsdag fra kl. 11-23 samt fredag og lørdag kl. 11-24.

Hvad: Sans Souci
Hvor: Madvigs Allé 15, 1829 Frederiksberg C
Hvornår: Åbent mandag-torsdag fra kl. 11-23 og fredag-lørdag kl. 11-24

Del artikel

Andre læser også