MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Skal prøves: Ny supersnasket burger har indtaget København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Vild med burgere? Og sprøde fritter?

Og måske en lille drink oveni?

Så ved vi godt, hvor du skal tage hen.

Du kender formentlig allerede burgerkæden, Cocks & Cows, som altid er et sikkert hit, hvis din mave kalder på en klassisk, god burger.

Men vidste du, at de løbende lancerer nye sæsonburgere?

Sådan en er der netop kommet på menuen, og MigogKbh har været forbi for at smage på sagerne.

Franske lækkerier

Den nye sæsonburger hedder ‘French Connection’, og det er ikke uden grund.

Burgeren består af nemlig af en økologisk brioche, 120g oksekødsbøf, Brie de Meaux au gratin, karamelliserede løg, dobbelt bacon, rucola og dijonmayo for at runde hele herligheden af.

Supersnasket – og med både med Brie de Meaux au gratin og karamelliserede løg høster den altså toppoint.

French Connection serveres med Cocks & Cows’ nye thick cut fries og en lækker aioli. 

Foto PR

Prisen er 195 kr. for en combo både med burger, fritter og dip.

Hos Cocks & Cows har de (som navnet antyder) også et solidt cocktailkort, hvilket betyder, at du bl.a. kan bestille en Whisky Sour, Passion Mojito eller Cosmopolitan til din burger.

Er du mere til en øl eller sodavand, klarer de naturligvis også den.

Foto PR

Du kan bestille French Connection hos samtlige Cocks & Cows-restauranter, som du finder bl.a. på Gammel Strand, i Tivoli Food Hall, i Indre By og i Lyngby.

Se alle restauranter og book bord her.

Hvad: French Connection-burger
Hvor: Alle Cocks & Cows
Hvornår: Kun i en begrænset periode

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien