MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Ny Wolt-bestilling: 2.534 sutter og 14.439 bleer – forældre gider ikke gå selv

Af André Bentsen
Flere og flere forældre bestiller babyting fra Wolt - og det er ikke kun sutter og bleer. Foto: Presse
Flere og flere forældre bestiller babyting fra Wolt - og det er ikke kun sutter og bleer. Foto: Presse

Det kan være hårdt at få livet til at hænge sammen, når der er små børn i familien, og det er ikke altid, at indkøb af de praktiske ting lige står øverst på ønskelisten.

Det afslører tal fra et nyt samarbejde mellem BabySam og Wolt. I april og maj leverede Wolts kurérpartnere ikke mindre end 2.534 sutter og 14.429 bleer fra BabySam til småbørnsforældre i Københavnsområdet.

Ja, faktisk fandt et babytoilet og et boldbassin sågar også vej via et Wolt-bud.

Stigningen er et eksempel på en større tendens, hvor flere forældre ønsker at bruge deres knappe tid på deres børn i stedet for at handle ind fysisk, mener Jacob Bollerup, chef for retail hos Wolt.

”Vi er meget glade for vores samarbejde med BabySam, som er et godt eksempel på, hvordan vi på Wolt konstant udvikler vores platform for at imødekomme de skiftende behov, danskerne har,” siger Jacob Bollerup.

“Det er tydeligt for os, at flere og flere ønsker at få leveret alt muligt andet end takeaway på under 30 minutter. Alt fra babyudstyr til blomster og elektronik. Den generelle tendens – herunder samarbejdet med BabySam – fortæller mig, at vi er på rette vej ift. vores mål om at blive danskernes shoppingcenter i lommen,” fortsætter Jacob Bollerup.

Matcher moderne familiers behov 

Spørger du på kontorgangen i Wolt, så er det interessante ved historien ikke kun antallet af leverede børneartikler, men også tidspunktet for leverancerne.

Mens take-away leverancer fra Wolt typisk topper omkring kl. 18.00, bestiller forældre nemlig typisk babyartikler som ammeindlæg og termometre omkring kl. 10:00-12:00 i hverdagene. Desuden viser data, at levering af babyartikler på Wolt stiger markant i hverdagene, hvorimod levering af mad ofte stiger mod weekenden. 

Del artikel

Andre læser også