Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyd sommeren med rosevin  

Af Martin Jørgensen

Er du i tvivl om hvilken vin, du skal åbne i det varme sommervejr? Så overvej en rosevin til de lumre eftermiddage på terrassen eller stunden før solnedgang. Rosevin er den perfekte vin til dig, der synes rødvin er lidt for tungt i varmen, men stadig synes hvidvinen er for sur 

Synes du også rødvin er for tung og mørk til de lumre eftermiddage i solen? Måske er hvidvinen lidt for tør til din smag, når du ikke spiser fisk? De senere år har danskerne tagerosevin til sig. Særligt når solen skinner, og varmen virkelig trykker, er der et stort behov for at nyde vinen kold frem for ved stuetemperatur. Her er rosevin den perfekte partner til din nydelse. 

Rosevin nydes kold ligesom hvidvin, men låner også smagsnuancer fra rødvin. Du kan med fordel prøve, hvis du er til lidt af begge dele. Rosevin kan laves på flere måder, men ofte kan det være rødvin og hvidvin blandet i de rette proportioner. Rosevin er ofte et frisk alternativ til hvidvin, som mange finder lidt for surt til at drikke uden for maden.  

Få et godt tilbud på vin 

Hvis du savner at finde et godt tilbud på vin, så kan du finde det hos VinicoDe har samlet de bedste tilbud på rødvin og hvidvin derude, så du kan finde den vin, der passer til dig. Der er noget for enhver smag, og du kan tilmed bestille vin i smagskasser, så du prøver en masse forskelligt.  

Savner du rødvin tilbud? Så læs nærmere om, hvad Vinico kan gøre for dig. Hvad med hvidvin tilbud? Den klarer de også. Der er masser af vine at vælge imellem lige fra rødvin til hvidvin, rosevin, bobler, mousserende og meget mere. Gå på opdagelse og find den vin, der gør din sommer komplet. 

Hvis du skal holde en sommersammenkomst og stadig ikke ved, hvad du skal servere for dine gæster, kan du gå på opdagelse i alle de gode tilbud på vin som Vinico tilbyder. Du kan også blive inspireret og vække dine smagsløg igen. Livet er for kort til billig papvin nede fra supermarkedet, hvor du ofte køber det samme som alle de andre. Hos Vinico kan du finde den vin, der passer til dig og dine gæsters smag.    

Find champagne til din næste fest 

Hvis du elsker at planlægge fremad, så har du måske allerede overvejet, hvad der står på menuen til nytårsfesten hos dig. Så sidder du måske og tænker: Hvad koster champagne egentlig? En god champagne varierer i pris, og du kan få en flaske for helt ned til et par hundrede kroner.  

Alt efter dine behov kan du også tage spenderbukserne på og bruge 1.000 kroner på en flaske. Så får du også en champagne du sent vil glemme. Hvis du vil gøre aftenen uforglemmelig for alle, kan du også købe en champagnesabel til. Så kan du imponere dine gæster ved at servere champagne på en elegant og fornem facon og sætte din fest i gang med maner.