Nyd sommeren med rosevin  

Skrevet af: Martin Jørgensen

Er du i tvivl om hvilken vin, du skal åbne i det varme sommervejr? Så overvej en rosevin til de lumre eftermiddage på terrassen eller stunden før solnedgang. Rosevin er den perfekte vin til dig, der synes rødvin er lidt for tungt i varmen, men stadig synes hvidvinen er for sur 

Synes du også rødvin er for tung og mørk til de lumre eftermiddage i solen? Måske er hvidvinen lidt for tør til din smag, når du ikke spiser fisk? De senere år har danskerne tagerosevin til sig. Særligt når solen skinner, og varmen virkelig trykker, er der et stort behov for at nyde vinen kold frem for ved stuetemperatur. Her er rosevin den perfekte partner til din nydelse. 

Rosevin nydes kold ligesom hvidvin, men låner også smagsnuancer fra rødvin. Du kan med fordel prøve, hvis du er til lidt af begge dele. Rosevin kan laves på flere måder, men ofte kan det være rødvin og hvidvin blandet i de rette proportioner. Rosevin er ofte et frisk alternativ til hvidvin, som mange finder lidt for surt til at drikke uden for maden.  

Få et godt tilbud på vin 

Hvis du savner at finde et godt tilbud på vin, så kan du finde det hos VinicoDe har samlet de bedste tilbud på rødvin og hvidvin derude, så du kan finde den vin, der passer til dig. Der er noget for enhver smag, og du kan tilmed bestille vin i smagskasser, så du prøver en masse forskelligt.  

Savner du rødvin tilbud? Så læs nærmere om, hvad Vinico kan gøre for dig. Hvad med hvidvin tilbud? Den klarer de også. Der er masser af vine at vælge imellem lige fra rødvin til hvidvin, rosevin, bobler, mousserende og meget mere. Gå på opdagelse og find den vin, der gør din sommer komplet. 

Hvis du skal holde en sommersammenkomst og stadig ikke ved, hvad du skal servere for dine gæster, kan du gå på opdagelse i alle de gode tilbud på vin som Vinico tilbyder. Du kan også blive inspireret og vække dine smagsløg igen. Livet er for kort til billig papvin nede fra supermarkedet, hvor du ofte køber det samme som alle de andre. Hos Vinico kan du finde den vin, der passer til dig og dine gæsters smag.    

Find champagne til din næste fest 

Hvis du elsker at planlægge fremad, så har du måske allerede overvejet, hvad der står på menuen til nytårsfesten hos dig. Så sidder du måske og tænker: Hvad koster champagne egentlig? En god champagne varierer i pris, og du kan få en flaske for helt ned til et par hundrede kroner.  

Alt efter dine behov kan du også tage spenderbukserne på og bruge 1.000 kroner på en flaske. Så får du også en champagne du sent vil glemme. Hvis du vil gøre aftenen uforglemmelig for alle, kan du også købe en champagnesabel til. Så kan du imponere dine gæster ved at servere champagne på en elegant og fornem facon og sætte din fest i gang med maner.  

 

Her koster kaffen ALTID 10 kr.: Succes-kæden Coffee Ten er åbnet midt i København

Skrevet af: Michael Qureshi

Normalt starter succesfulde kæder i København og rykker efterfølgende ud i resten af landet.

Men der er også koncepter, som først bliver flyvende rundt omkring i de større danske byer, før de vender snuden mod Hovedstaden.

Sådan er det for kaffekæden Coffee Ten som har stor succes i Aarhus, Aalborg og Odense.

I Aarhus og Aalborg ligger de i selve Magasin, og det er også tilfældet her i København. Kaffebaren er åbnet på 2. etage i Magasin.

Har skabt sig et navn

Coffee Ten har i den grad formået at skabe sig et navn på landsplan på rekordtid. Her laver de nemlig kaffe af høj kvalitet, hvor du kan få alle slags for bare 10 kr.

Og nej, det er ikke et åbningstilbud. Det gælder ALTID. For det er hele konceptet.

I sidste uge åbnede de så i København, hvor man selv kan smage, om kaffe til en 10’er nu smager som på byens andre kaffebarer.

Melder sulten sig har de et flot udvalg af sandwiches og wraps – også i et vegansk alternativt. Til den søde tand er der et større kageudvalg.

Konceptet er brandvarmt i øvrige byer

Konceptet startede oprindeligt i Odense, hvor Coffee Ten vakte opmærksomhed med budskabet om, at kvalitet kan fås til lavere priser end det, der ellers er blevet normalen på kaffe-to-go-markedet:

“Priserne på en kop varm kaffe i bybilledet er jo stukket fuldstændig af, særligt i landets større byer, og der har vi taget det valg, at vi hellere vil sælge 500 kopper kaffe til 10 kr. end 100 kopper kaffe til 50 kr.,” fortæller Christoffer Andersen fra Coffee Ten.

Går ikke kompromis med kvaliteten

Han tilføjer;

“Det gør vi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er langt fra tale om kedelig eller almindelig kaffe, men reel og virkelig god kaffe lavet af fine, fornuftige råvarer.”

Vores søstersite MigogOdense har tidligere skrevet om Coffee Ten, hvor vores redaktionelle folk i byen også var vilde med kaffen.

Coffee Ten har også et kendt navn med i ejerkredsen, nemlig rapperen Jokeren.

Den danske musiker er mest kendt som tidligere medlem af gruppen Den Gale Pose, men er også medejer af Coffee Ten, og kaffetørstige københavnere kan med jævne mellem rum hilse på Jokeren aka Jesper Dahl på Coffee Ten.

Hvad: Coffee Ten
Hvor: Magasin, 2 etage
Hvornår: Åbnede officielt i fredags

Indføres på flere barer i København: Bestil mad leveret direkte til barstolen

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen

Det er ingen hemmelig, at nattelivet er i knæ lige nu.

Den nye 22-regel, mundbind, social afstand og alt det andet gør det svært at drive natklub, men ejeren af en række københavnske barer og natklubber har valgt at invitere indenfor til et lidt anderledes oplevelse på hans steder.

Han sørger nemlig for de gode drinks, men du let og bekvemt kan bestille maden på en app – direkte leveret til klubben.

Læs også Skovriderkroens nye restaurant: 5 retters menu og fri bar på Mandalay DinnerClub

Frankies Pizza PR foto

Barer og natklubber med spisning

”Med lavt blodsukker og usikre fremtidsplaner er det let at lægge sig ned i fosterstilling og se sin forretning blive pulveriseret.

Men hvad skulle det hjælpe?” lyder det fra Jesper Ejrup fra Bar-eventyret, der bl.a. står bag Ibiza Beach Bar, Rævens Bar og High Voltage Rock Club.

Derfor tilbyder Bar-eventyret nu muligheden for at kombinere de gode drinks med selvvalgt spisning på alle deres steder.

Han har derfor indgået et samarbejde med  Wolt, så du kan bestille, mens du sidder inde på baren og nyder din drink.

Læs også Pizza-konger: To københavnske pizza-steder igen blandt Europas bedste

Halifax Burger Foto PR

Prøv for eksempel en burger fra Halifax sammen med en iskold øl, tacos med tequila eller en Honolulu pizza med ananas og skinke fra Frankies med en stor sodavand fra baren.

Du kan med andre ord få den fede “ude oplevelse” og slå det sammen med et par forfriskende drinks, spille på arkademaskiner og drikke cocktails, mens du nyder en lækker bid mad på én og samme tid.

Bar-eventyret står bare Ibiza Beach Bar, Rævens Bar, High Voltage, Trykbar og Hugos Strandbar, og tilbuddet er gældende på alle deres barer fra på mandag.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Vind EM-billetter til næste år: Just Eat lancerer fed fodboldquiz

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du fodbold og god mad leveret lige til døren, så vil du elske seneste tiltag fra Just Eat.

Just Eat har i år lanceret en stor fodboldquiz her i Danmark, hvor hovedpræmien er fire billetter til EM i fodbold næste år.

Oprindeligt skulle Euro 2020 have været afviklet i år med blandt andet fire kampe i Parken i København.

Men Corona kom som bekendt også i vejen for denne gigantiske begivenhed.

Nu er blikket i stedet rettet mod næste år, og for enhver fodboldelsker er det en drøm at opleve en EM-kamp. Måske endda en af Danmarks kampe på hjemmebane i Parken.

Få klik på mobilen og så er du i gang

Hvis du går og drømmer om sådan en præmie, så kan du allerede nu gå i krig med den fodboldquiz, Just Eat har lanceret. Det kræver ikke særligt mange klik på mobilen, før du er i fuld gang med spørgsmålene.

Det gode er også, at selv om du måske ikke vinder selve hovedpræmien, så er der stadig tusindvis af rabatkoder til Just Eat på spil.

Så du kan helt sikkert få noget af værdi ud af prøve deres fodboldquiz.

Her på redaktionen har vi også testet sværhedsgraden i quizzen, og der er ingen tvivl om, at der er spørgsmål til alle niveauer.

Det kan være alt fra hvor i målet en spiller i en særlig finale placerede bolden. Det kan også være noget hvor man skal gætte hvilken fodboldspiller, der matcher med en madvare eller særlig ret.

Underholdende quiz

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at fodboldquizzen er gennemtænkt og gennemført. Den er fyldt med videoklip, som hører sammen med spørgsmål, og man skal holde tungen lige i munden for at svare rigtigt på dem alle.

Men set fra en almindelig fodboldfans synspunkt, så er det en ganske underholdende quiz, og man føler, at man bliver testet på sin paratviden og evne til at tænke logisk.

Den kan godt tage omkring et kvarter at gennemføre, og så er det jo spændende, om man vinder noget.

Du kan starte quizzen lige her – og du skal nå det inden 23. september