Nye afdelinger af biludlejning i København

Skrevet af: Redaktionen

Oscar biludlejning åbner 11 afdelinger i Hovedstadsområdet

Dette er sponsoreret indhold

Har du lige bestilt en tur til København? Men synes du også, at København er for stor at gå rundt i, når du skal nå at se det hele? Og vil du også gerne uden for hovedstaden og se nogle af de seværdigheder, som ligger lidt længere væk? Uanset om du synes det ene eller det andet, så kan vi hjælpe dig med dit bilproblem. Vi udlejer nemlig et hav af forskellige biler i alle mulige forskellige slags størrelser og til forskelligt brug. Vi har både biler til kærestepar, familier og vennegrupper, som gerne vil på tur sammen. Hvis du er en af dem eller en helt fjerde slags billejer, som vi har glemt, så læs med eller Se de 11 Oscar biludjleninger i København her.

København er stor

… men Sjælland er større og uanset, hvad nogen siger, så er det tit nemmere at være uafhængig af offentlig transport og have en bil at drøne rundt i. En familie på 4, som ønsker en tur til Staden for at se de forskellige seværdigheder i København, kan godt tage offentlig transport, imens de holder ferie. Men hovedstaden er en stor og travl by med en masse mennesker, som hele tiden farer frem og tilbage. Man får derfor nødvendigvis ikke den en følelse af den rolige bystemning i metroen. Her har man altså brug for en lejebil, så man kan tage det i sit eget tempo og ikke følge alle andre. Derudover ligger der jo så mange seværdigheder udenfor København såsom Louisiana, Kronborg Slot mf. Det er ikke nemt at komme derud med to børn eller at sidde sammen i et tog, når man er en gruppe på 8 mennesker. En bil er jo først og fremmest privatliv, som holder den lille familie eller venneflokken samlet på turen derhen og turen hjem igen.

Hvorfor os?

Der findes jo så mange biludlejere i København, så hvorfor skulle vi være bedre end alle de andre? Det skal vi fortælle dig. For det første er vi super nemme at finde. Vi har, som man kan se i vores overskrift, 11 afdelinger i Hovedstadsområdet og vi er derfor ikke særlig langt væk fra, hvor end du befinder dig i København. Derudover så udlejer vi mange forskellige slags biler. Vi snakker ikke kun personbiler, men også flyttebiler, varevogne og minibusser. Vi er ret praktiske, hvis du har mange anliggender i hovedstaden og har brug for en lejebil. 

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar på vores kundeservice på, i vores chat og på telefon. Du finder vores informationer på vores hjemmeside, hvor du også kan kigge vores biler igennem og se om vi har noget, der frister dig. Det er meget vigtigt at sige, at de første 100 km per udlejningsdøgn er gratis. Det betyder, at du kan køre 100 km hver dag i lejeperioden uden at betale for det.

Vi ses snart!