Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Stor succes i København: Nye medlemsfordele tiltrækker flere til RODEO 

Af Redaktionen
Foto: RODEO
Foto: RODEO

Frisørkæden RODEO er i dag blevet mange københavneres foretrukne valg, når der skal bestilles tid til frisøren. Siden åbningen af deres første salon i 2015, har kæden oplevet en imponerende vækst, og i dag er de tilstede nærmest overalt i København. Deres succes skyldes ikke kun den professionelle service, men også den unikke atmosfære, som RODEO-salonerne byder på. 

Nye medlemsfordele

Hvis man er fast kunde hos RODEO, kender man sikkert allerede til RODEO Vennekort, hvor man altid sparer 20% på sine behandlinger. Som noget helt nyt kan man nu også optjene point for hvert besøg, som kan indløses til køb af produkter fra populære mærker som Kevin Murphy og Living Proof. Derudover har RODEO samlet en masse fede fordele hos deres samarbejdspartnere. Gennem deres nye koncept, RODEO & Friends, får du som medlem adgang til fordele og rabatter på alt lige fra oplevelser, mad, beauty og bolig. Læs om fordelene med RODEO Vennekort 

Hvordan får jeg et RODEO Vennekort?

Et RODEO Vennekort koster kun 149 kr. for 12 måneders medlemskab. Udover fordelagtige rabatter og optjening af point, får man med sit medlemskab også adgang til årlige events og eksklusive medlemskampagner. Køb dit RODEO Vennekort her!

Har du endnu ikke prøvet RODEO?

Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at besøge en RODEO-salon, er det på tide at opleve den unikke atmosfære og førsteklasses service, som kæden er kendt for. Når man træder ind i en RODEO-salon, vil man hurtigt bemærke, at atmosfæren adskiller sig fra de fleste andre frisørsaloner. Indretningen er anderledes, og servicen er i topklasse. RODEO understreger selv: “Det skal være en oplevelse at gå til frisøren, ikke blot en nødvendighed”. Dette kommer tydeligt til udtryk, når man træder ind af døren i en af deres saloner. Her bliver man altid budt velkommen i stolen af imødekommende personale og med et bredt udvalg af lækre drikkevarer, såsom friskbrygget baristakaffe, vin og Gin & Tonic.

RODEO-stilen bærer præg af en hyggelig atmosfære med en rå nordisk inspireret indretning. RODEO har altså sørget for at skabe alle forudsætningerne for at du kommer ned i gear og kan nyde et lille frirum, når du sidder i stolen hos dem. Du kan læse mere om RODEO her

Del artikel

Andre læser også