MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Lej ikonisk model som elbil: Nu kan du suse gennem København i en elektrisk Fiat 500e

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Nu kan du leje en Fiat 500e i København. Foto: PR
Nu kan du leje en Fiat 500e i København. Foto: PR

Næste gang du skal på køretur med vennerne eller fragte noget, der er for stort til at være i cykelkurven, kan det gøres med stil.

En ikonisk bil har fundet vej til København i en helt ny udgave, som både er grøn og perfekt til bykørsel.

Det er selvfølgelig den populære Fiat 500e, vi snakker om – den lille, smarte italiener, der er kendt for såvel sit kønne udseende som gode køreegenskaber.

100 nye bybiler

Den nye elbil hedder Fiat 500e og er en opdateret, opgraderet og 100 procent elektrisk udgave af klassikeren.

Der er netop trillet intet mindre end 100 stk af de nye elektriske bybiler ind i Københavns gader, og de er klar til udlejning til markedets laveste pris – nemlig 3 kroner i minuttet.

Det er bybilstjenesten SHARE NOW, som har bragt Fiat 500e til byen som følge af, at mange københavnere har efterspurgt mindre, billige, grønne biler i hovedstaden.

Du kan nemt leje en Fiat 500e via SHARE NOW-appen. Foto: PR

Kør grønt på både korte og lange ture

Hvis du ikke allerede har fået øjnene op for bybilernes mange fordele, er der god grund til at prøve en tur og suse gennem gaderne i en Fiat 500e.

Bybiler fungerer som et fleksibelt og smart alternativ til egen bil og offentlig transport, og du kan leje dem lige, når det passer dig.

Du bestemmer selv, om bybilen skal med dig på en kort tur fra en bydel til en anden, eller om I skal på et længere eventyr sammen, og du kan leje en Fiat 500e i op til 10 dage, hvis du ønsker det.

Fiat 500e er en ny udgave af den ikoniske bil. Foto: PR

Bilen har en rækkevidde på op til 320 km, og der er lynopladere over hele landet, så du hurtigt kan komme rundt – for eksempel hvis du skal på sommertur uden for storbyen.

Modsat delebiler behøver du ikke at parkere bybilen på en fast stamplads, da bybiler kan bruges frit og blot stilles inden for SHARE NOW’s operationsområde, når du er færdig med dine ærinder.

Og du skal ikke bekymre dig om at finde brede parkeringspladser, for den lille italiener er let at parkere på selv de mindste pladser.

Et hit hos københavnerne

Du kender måske allerede SHARE NOW fra bybilledet, for bybilstjenesten har været at finde på vejene siden 2015.

SHARE NOW har over 700 biler, hvoraf mere end to tredjedele er elbiler, og flere end 134.000 mennesker benytter allerede virksomhedens bybiler.

Bybilerne er særligt populære hos københavnerne, da mange har brug for, at det skal være nemt og fleksibelt at komme rundt i byen.

Hvis du vil leje en Fiat 500e eller en anden bybil, kan du melde dig til på få minutter via SHARE NOW-appen, og når dit kørekort er valideret, har du adgang til de mere end 700 biler i hovedstaden.

Læs mere om Fiat 500e og SHARE NOW her

Del artikel

Andre læser også