MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Unik oplevelse: Nyt dinnerparty i København byder på et brag af en fest

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Wallmans, PR
Foto: Wallmans, PR

Udbuddet af underholdning er alt andet end lille i København, og det samme gælder udvalget af spisesteder og natklubber.

Men vil man i løbet af en enkelt aften opleve både show, middag og fest, bliver man ofte nødt til flytte sig rundt i byen og besøge flere steder.

Ét sted i København er det hele dog samlet under ét tag, og lige meget om du har været der før, eller om du stadig har oplevelsen til gode, er der god grund til at sætte kurs mod Cirkusbygningen tæt på Rådhuspladsen lige nu.

Det er nemlig her, Wallmans har været at finde siden 2004, og et ekstravagant, nyt dinnerparty har netop haft premiere i de ikoniske omgivelser.

Masser af ros og stjerner fra anmelderne

Wallmans forstår i den grad at underholde, og igen i år står et stærkt hold af entertainere klar til at give den gas med både sang, dans, live-musik, burlesque og akrobatik.

Titlen på det nye show er “VIVA”, da det er en hyldest til livet, og i løbet af aftenen er stribevis af kendte ørehængere med til at sætte gang i festen.

Foto: Wallmans, PR

“VIVA” har vakt stor glæde hos anmelderne, og om showet skriver Kulturtid, at det er underholdning i verdensklasse, og der kvitteres med intet mindre end seks flotte stjerner.

Hos Out & About er begejstringen ligeledes stor, og anmelderen giver fem stjerner og skriver: “Alt spiller, alt er så flot, og alle smiler!”

Også hos Frederiksborg Amts Avis og CPH Culture er der fem stjerner fra anmelderne.

Et festfyrværkeri tilsat en god middag

Som gæst til Wallmans Dinnerparty bliver du taget med på en rejse gennem et festfyrværkeri af indslag, og det hele bindes sammen af værtinden Megan Moore, også kaldet Thomas Rosendal, der er kendt fra blandt andet Copenhagen Prides “Drag Night”.

Under og mellem det ekstravagante dinnerpartys shownumre får publikum serveret en lækker middag bestående af fire retter, og de dygtige kokke kræser virkelig for detaljerne.

Foto: Wallmans, PR

Du kan vælge imellem seks menuer – alt efter om du har lyst til oksemørbrad, hummer, vegetariske lækkerier eller noget helt fjerde.

I baren kan der købes både rødvin, hvidvin, øl, cocktails og alkoholfri drikkevarer, så ingen tørster i løbet af aftenen.

Festen fortsætter efter showet

Når de sidste toner har lydt fra scenen, er der ingen grund til at gå hjem eller videre i byen, for festen fortsætter i Cirkusbygningen.

Efter et brag af et afslutningsnummer er det svært at holde fødderne i ro og blive siddende ved bordet, så der er sørget for fed musik og et festligt dansegulv, hvor du og vennerne kan svinge hofterne så længe, I har lyst.

Wallmans Dinnerparty er ideelt, når du skal samle venner og veninder til en sjov og særlig aften i byen, og det bliver helt sikkert en oplevelse, I sent vil glemme, da intet sted i København kan måle sig med dette.

Det festlige dinnerparty kan opleves torsdage, fredage og lørdage.

Se mere og book din billet på wallmans.dk.

Hvad: VIVA – nyt dinnerparty hos Wallmans
Hvor: Jernbanegade 8, København V
Hvornår: August 2022 til juni 2023
Hvordan: Køb billetter her

Del artikel

Andre læser også