Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt fællesskab for bonus-voksne i Kbh

Af Redaktionen

Bonusvoksen – For os der pludselig fik børn.

Sådan er overskriften på et helt nyt fællesskab i København. Bag står Louise Hansen, der er bonus-mor to.

Netværk målrettet både mænd og kvinder

Ideen til Bonusvoksen opstod da stifter Louise, som til daglig arbejder med marketing, mødte sin kæreste der havde to børn fra tidligere. Her oplevede hun hurtigt et behov for et netværk hun kunne spejle sig i, og læne sig op ad.

Der findes idag en del sider til bonus-mødre, men det har været vigtigt for Louise, at Bonusvoksen både er henvendt til kvinder og mænd.

Jeg kendte ikke så mange i mit nære netværk, der havde stået i samme situation som mig, så jeg brugte meget tid på at søge efter andres erfaringer.  

.

Foto: Louise Hansen

Vil knække høj skilsmisseprocent

Statistikken for skilsmisser i blandt sammenbragte familier er skræmmende høj. Hele 75% af alle sammenbragte familier ender i skilsmisse”, skriver bla. Ea Fehmerling, uddannet familieterapeut. Jeg er overhovedet ikke selv ekspert, men jeg elsker at være bonus-mor, og jeg vil gå langt for at knække statistikken, siger Louise og det skal Bonusvoksen netværket hjælpe med.

Både fysiske møder og platform til gode råd

Bonusvoksen vil bestå af bl.a. de gode historier, gode råd, anbefalinger til faglitteratur, artikler og podcasts, der kan være med til at udvikle os som bonus-voksne.

Der vil også løbende blive arrangeret fysiske møder, med relevante indslag, og mingles, hvor netværket kan dele erfaringer og råd samt møde andre artsfæller. Lidt en slags tinder for Bonus-voksne, som Louise selv definerer det.

Næste Bonus-voksen-gruppe vil foregå 21 Marts i København og vil indeholde både fællesspisning og foredrag af familierådgiver, Janne L Førgaard. Se mere på facebook eventet her

Du kan læse mere om Bonusvoksen her

Del artikel

Andre læser også