Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt navn offentliggjort: Phlake spiller til Drive-in Live i næste uge

Af Michael Qureshi

Danmarks største R&B-duo Phlake kan i dag offentliggøres som det 10. navn til den store DRIVE IN – LIVE koncertrække i København Lufthavns P-område.

Duoen giver koncert i København torsdag den 28. maj kl. 19.30, og Phlake er en del af line-uppet til Danmarks første ‘DRIVE IN – LIVE’, der fra den 20. maj til 1. juni kan opleves i København samt på andre datoer i fire øvrige store musikbyer.

Phlake indtog den danske R&B-scene med storm i 2015 og fløj på rekordtid ind på de danske hitlister med lytterhits som debutsinglen ‘Pregnant’, ‘Angel Zoo’ og ‘The Rascal’.

Lige siden har Albertslund-drengene Mads Bo og Jonathan Elkær vundet danskernes musikhjerter, spillet utallige af udsolgte koncert både i Danmark og i udlandet, og modtaget et hav af DMA-priser og anmelderroser for deres musik.

Nu indtager succesduoen for allerførste gang drive-in scenen, når de med ‘DRIVE IN – LIVE’ lægger vejen forbi København, Herning, Aarhus, Aalborg og Odense.

Kan skråle med nye og gamle hits

Publikum kan glæde sig til at skråle med på velkendte Phlake-hits og være de allerførste til at lytte med på uberørte sange fra Phlakes spritnye album T.I.D.OY.S, som netop er kvitteret med 6 flotte stjerner af Gaffa.

Phlake glæder sig til at vende tilbage til scenen og dele den unikke drive-in oplevelse med sit publikum:

“Vi glæder os til at komme ud og spille igen – særligt fordi vi lige har udgivet en ny plade, og det her er en sjov og anderledes mulighed! Vi har savnet vores band og publikummer. Udsigten til ikke at skulle spille har været ulidelig” siger Mads Bo. Jonathan Elkær tilføjer:

“Det her kommer måske kun til at ske én gang i vores liv, så det er spændende at være en del af en potentiel historisk begivenhed og vi glæder os helt vildt”.

Skabt gennem unikt samarbejde

Drive In – Live arrangementerne er arrangeret af Live Nation.

Live Nation sikrer sig med forholdsregler og Drive In-koncertformen, at alle myndighedskrav efterleves, så det bliver en tryg og stor begivenhed sammen med hundredvis af andre biler og deres passagerer at få én på opleveren ved Københavns Lufthavn.

Billetsalget til de enkelte arrangementer i forbindelse med Drive In – Live kommer løbende i salg.

Køb billet på www.ticketmaster.dk under Drive In Live København.

Læs mere om de enkelte arrangementer på: www.driveinlive.dk

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i København

  • Mads Langer 20. maj (UDSOLGT)
  • Anden – dobbeltshow 21. maj
  • Onkel Reje dobbeltshow 23. maj
  • Mads & Monopolet 23. maj
  • Claus Hempler & Teitur 24. maj
  • Annika Aakjær 24. maj
  • L.O.C 27. maj (få billetter)
  • Phlake 28. maj
  • Ude af Kontrol 29. maj
  • Malk de Koijn dobbeltshow 30. maj