MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vil drive arven videre: Nyt pizzeria på Nørrebro lægger sig i blandt Københavns bedste

Af Mathilde Mågård Hansen
Juli Pizzeria. Foto Mathilde Mågård Hansen
Juli Pizzeria. Foto Mathilde Mågård Hansen

Det er virkelig svært ikke at elske en god pizza.

Sådan virkelig svært.

Har du det på præcis samme måde, så har du måske spottet, at der er åbnet et nyt pizzeria på Nørrebrogade 200, som tidligere husede det velkendte Casa Mia Pizzeria i 36 år.

Nu er der kommet nye boller på suppen.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Drømte om at lave noget sammen

Navnet, indretningen og pizzaerne er nye, men adressen er den samme.

I efterhånden to ugers tid har Nørrebrogade 200 huset Juli Pizzeria, som de fire gutter Mark Terkelsbøl, Lui Hovgaard, Jakob Ravn og Mads Hermansen, står bag.

”Vi har i mange år drømt at lave noget sammen.

Da vi fik lokalerne her, følte vi næsten, at vi blev nødt til at drive pizzaarven videre. Vi har altid lavet meget mad og spist sammen,” fortæller de til MigogKbh.

”Vi vil jo egentlig gerne lave et stamsted. Både for de lokale og et sted, hvor vi også selv har lyst til at hænge ud.

Det må gerne have lidt personlighed.”

Foto Mathilde Mågård Hansen

Gøre dårlige pizzaer gode

Uanset hvor højt man elsker pizzaer, så findes der alligevel en håndfuld pizzaer, som vi ’hader at elske’.

Du ved, Hawaii, salatpizza med dressing, kebab og den slags.

”Vi drømmer om at gøre de dårlige pizzaer gode igen. Altså, min egen yndlingspizza er jo en Hawaii. 

Vi laver dem bare med nogle ordentlige råvarer, og tænker dem lidt anderledes. Vi laver for eksempel vores Hawaii med blommer eller pærer,” fortæller Mads Hermansen.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Hos Juli Pizzeria kan du vælge imellem fem forskellige pizzaer, og de koster mellem 75-90 kr.

Selve dejen kan bedst beskrives som en sprød napolitansk pizza, og det er altså noget, der holder kan vi konstatere.

Som noget ekstra særligt laver pizzeriaet også småretter, som du kan spise til pizzaerne – med en flaske naturvin ’on the side’.

”Vi elsker pizza, men det giver jo mening at have en salat eller noget sprødt på siden. Det giver ligesom måltidet noget mere.”

Juli Pizzeria har åbent fra kl. 12-22 alle dage (fredag-lørdag indtil kl. 23), og du kan både spise maden her eller bestille det hele som takeaway.

Hvad: Juli Pizzeria
Hvor: Nørrebrogade 200, 2200 København N
Hvornår: Åbent fra kl. 12-22 alle dage (til kl. 23 fredag-lørdag)

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien