Nyt showroom er et paradis for lampe-elskere i København

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

På fredag åbner Danmarks største showroom indenfor designerbelysning. Her finder du alle de bedste brands indenfor belysning samlet under et tag. AndLight er en af Nordens største forhandlere indenfor designerlamper, og de forhandler nogle af de mest eftertragtede og eksklusive brands. 

Få eksperthjælp til at vælge den rigtige belysning

Belysningsgiganten AndLight åbner en af Nordens største showrooms indenfor designerbelysning, hvor du kan komme ud og se deres store udvalg af designerlamper, inden du beslutter dig for hvilken belysning, der passer ind i dit hjem. Belysning gør meget for et hjem, og derfor skal der selvfølgelig helst vælges rigtigt, når der skal købes belysning til hjemmet.

I AndLights store showroom kan du opleve og se designerlamper fra nogle af de mest kendte brands. I showroomet kan du også få eksperthjælp til at vælge den rette belysning hjem til dig. AndLight er eksperter i netop dette, og fra deres online platform Andlight.com er de vant til at vejlede kunder i at vælge den helt rigtige løsning.

AndLights kundeservice er kendt for at være af høj kvalitet, og det har sikret dem en stor tilbagevende kundegruppe. Med deres nye showroom ønsker de at videreføre deres høje niveau af kyndig vejledning og kundeservice i praksis, så du altid er sikret en god service, når du skal vælge lamper til hjemmet.

Eksklusivt showroom i København

AndLights nye showroom er placeret i Sydhavnen, hvor de har omdannet en gammel svejsefabrik for H.C Ørstedsværket til et eksklusivt lampe-paradis. I AndLights showroom er der fokus på at give kunderne en unik lysoplevelse, hvor hver enkelt lampe er i fokus, så det er lettere at udvælge hvilken lampe, der passer bedst hjemme hos dig.

Med deres nye showroom ønsker AndLight at vise, hvilken balance den rette belysning kan skabe. For AndLight er det vigtigt at alle kunder finder den perfekte belysning hjem til dem, og derfor har de gjort meget ud af at skabe et showroom, som indfanger desingerbelysningens ikoniske univers, så kunderne får et indblik i hvad den rette belysning kan gøre.

Hos AndLight finder du et stort udvalg af lamper og lampetyper, så hvad enten det er en badeværelseslampe eller en væglampe, du er på udkig efter, så er du sikker på ikke at gå forgæves i deres store online udvalg af lamper. Belysning er en af de vigtigste indretningsfaktorer i Nordiske hjem, fordi vi er afhængige af lyskilder i hjemmet, når der er mørkt udenfor store dele af dagen i mange måneder om året.

AndLight sætter stor pris på kvalitet, og de mener at kvalitet og design går hånd i hånd indenfor belysning. Hos AndLight finder du både tidens trends og tidløse klassiske designs indenfor belysning.