Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Nyt solskinsspot i Nordhavn: Fransk-indokinesisk fusionskøkken krydret med god stemning

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

I Københavns nyeste bydel, Nordhavn, ligger designhotellet, The Audo, hvor Madkastellet netop er rykket ind med deres nye restaurant, Kampot.

Her får du det bedste fra både det franske og det indokinesiske køkken, gode vine – og så kan du nyde solen på deres smukke udendørs terrasse.

Foto PR

Det bedste fra de sidste 25 år

The Audo i Nordhavn rummer både hotel, levende showroom for designerbrandet, Menu, og restaurant i et – og så er her vanvittigt smukt.

Smagspaletten omfavner Sydøstasiens krydrede bund og syrlige friskhed med retter, der bygger på lokale, danske produkter og et håndværk hentet fra den traditionelle franske kogekunst.

”Kampot opsummerer på mange måder summen af mine 25 års erfaring indenfor mad- restaurationsbranchen.

Skal jeg definere en smag, et værtskab og en stemning, der repræsenterer den perfekte sociale spiseoplevelse – nærværende som festlig – så rammer Kampot netop det.

Vi har skabt et smukt, hjertevarmt og venligt rum, som indrammer en knivskarp spiseoplevelse.

I kontrasterne opstår en unik atmosfære, som jeg ikke mener, vi kan opleve et andet sted i København,” fortæller Rasmus Pors, partner i Madkastellet, om den nye perle i Nordhavn.

Madkastellet søger altid kvalitetsbevidste partnere til deres restauranter, så samarbejdet mellem dem og The Audo lå næsten i kortene.

Navnet ”Kampot” refererer til den helt særlige Kampot-peber, som eksklusivt dyrkes i Kampot-regionen i det sydlige Cambodia, og som du selvfølgelig kan smage i flere retter.

Foto PR

Kan lidt af det hele

Kampot byder gæsterne velkommen i to forskellige områder; salonen og bistroen.

I salonen inviteres på morgenmad, kaffe og økologisk juice, mens der ved frokosttid bydes på bl.a. en dagligt skiftende bondesalat samt vietnamesiske bánh mis.

I løbet af dagen inviterer Kampot alle til at komme forbi og mærke den kreative stemning, der summer i huset.

Både med en laptop under armen eller blot til en kop kaffe eller et glas vin på terrassen.

Salonens identitet skifter gradvist op ad eftermiddagen, hvor baren vil tilbyde specialøl, naturlige og klassiske vine plus en række originale Kampot-cocktails.

Bistroen vil være åben til aften, og den finder du i det smukke restaurantlokale, der balancerer det stilfulde og uformelle, samt i den hyggelige gårdhave.

Foto PR

Køkkenchef er Janus Udbjørg, der tidligere har høstet stor anerkendelse med frokostrestauranten, Carl Nielsen, som sidste år strøg til tops blandt de danske smørrebrødsrestauranter.

Selv er han skolet i det franske køkken men også boet i Asien – og derfor det oplagte match til Kampot.

”Jeg ser frem til at arbejde med et så holistisk projekt som The Audo og Kampot er.

Det handler ikke kun om gastronomien isoleret set. Men om at skabe et univers af smage og sanser, der går hånd i hånd med husets og gårdhavens ånd. Fra tidlig morgen til sen nat.

Kampot skal være et frirum til vores og The Audos gæster, hvor oplevelsen er en synergi mellem husets kreativitet, design, gastronomi, musik og mennesker,” fortæller han.

I bistroen tilbydes en a la carte oplevelse bestående af en række mindre serveringer, deleretter, samt en tasting menu med 9 serveringer af tre omgange til 475 kr., som deles family style ved bordet.

Det fokuserede men generøse udvalg af småretter tæller blandt andet anretninger som fjordrejer med kimchi dip, yakitori med andehjerter og hindbær, brisler med kumquats samt krabbe-bisque med vadouvan.

Spiseoplevelsen ledsages af et ambitiøst vinkort og en række forfriskende cocktails, som alle er lavet med reference til Indokinas smagsunivers.

Lørdagsbrunch på Kampot at The Audo. Foto PR

Skal bruges gennem hele dagen

Med åbningstider fra tidlig morgen til sen aften bliver ”Kampot at the Audo” et oplagt sted at nyde både morgenmad og kaffe, frokost samt tidlige og sene middage med cocktails enten indenfor i de stilfulde omgivelser eller ude i den hyggelige gårdhave.

”Vi ønsker at vores gæster kan bruge huset hele dagen.

Kom og få en lækker morgenmad, sving forbi til en frokostsandwich eller nyd et glas vin på terrassen, når du har fri fra arbejde eller I er på vej i byen,” fortæller Lars Lundø, der gennem næsten 10 år har drevet PONY på Vesterbro.

Han er for nyligt tiltrådt som driftschef for Madkastellet med Kampot som den første restaurant under hans vinger.

Salonen er åben alle dage fra kl. 8-18, mens bistroen er åben om aftenen onsdag til lørdag.

Om lørdagen kan du nyde en lækker brunch med 10 retter for 295 kr. per person, og så kan man vist ikke bede om en bedre start på dagen.

Hvad: Kampot at The Audo
Hvor: Århusgade 130, 2150 Nordhavn
Hvornår: Salonen (morgenmad og frokost) servers dagligt fra kl. 08 – 18. Bistroen har åbent onsdag til lørdag kl. 18 – 23
Hvordan: Book bord lige her

Del artikel

Andre læser også