MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Nyt spisested: Amager siger aloha til lyserødt poke-paradis

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Olioli er åbnet på Amager. Foto: PR
Olioli er åbnet på Amager. Foto: PR

Siden Olioli for et par år siden var blandt de første, som serverede den hawaiianske specialitet poke – en slags dekonstrueret sushi – for københavnerne, er det gået stærkt.

Med åbningen af spisestedet på Gammel Kongevej fulgte en fanskare, der ikke kunne få nok af de farverige bowls, og rygtet samt efterspørgslen spredte sig hurtigt til de øvrige bydele.

På både Frederiksberg og Østerbro samt i Indre By, Kongens Lyngby og lufthavnen kan man i dag spise hos Olioli, og poke-favoritten er netop ankommet til Amagerbrogade, hvor de slog dørene op lørdag 14. december 2019.

Poke bowl hos Olioli. Foto: PR

Ny poke-variant

Oliolis seneste skud på stammen er indrettet i samme stil som kædens øvrige restauranter.

Her er pastellyserøde vægge og lyse træmøbler, og mellem grønne blade lyser ordet “joy” op. Olioli betyder nemlig glæde på hawaiiansk.

Også menukortet følger den velkendte Olioli-stil med et udvalg af poke bowls og friskpresset juice.

Poke er en hawaiiansk ret, som består af stykker af rå fisk, der kan være marineret i blandt andet soja og sesam, og i en poke bowl serveres fiskestykkerne sammen med eksempelvis edamamebønner, ris, avokado, tangsalat og syltet ingefær.

Læs også: Linse Kessler åbner vegansk take-away på Amager

Hos Olioli kan man få enten laks, tun eller rejer i sin poke bowl, men det er også muligt at vælge kød eller tofu, hvis maden ikke skal komme fra havet.

Som noget nyt kan man nu også få kylling i sin poke bowl. Vælger man en Chicken Poke får man kyllingekødboller anrettet i en skål med blandt andet gulerod, ris, bønnespirer, tangsalat og gomadressing.

Kom godt fra start

Allerede på Oliolis første åbningsdag på Amagerbrogade viste de lokale masser af kærlighed til konceptet ved at strømme til, og i alt 632 poke bowls blev langet over disken.

Restauranten vil fremover være åben alle dage fra klokken 11 til 21, og man kan enten spise på stedet eller købe mad og drikke som take away.

Se hele menukortet på olioli.dk.

Hvad: Olioli
Hvor: Amagerbrogade 146, København S
Hvornår: Alle dage kl. 11-21

Læs også: Sprød nyhed: Pizzatroldmand åbner nyt surdejs-pizzaria i København

Del artikel

Andre læser også