ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt stamsted på Østerbro

Af Redaktionen

En ny restaurant og café har set dagens lys på Østerbro i København. Stedet hedder Bottega Estadio og er Østerbro Stadions nye gastronomiske nabo. Restauranten åbnede den 19. April 2021 og slog dørene op til et menukort, der inviterer til alle dagens måltider samt bærer på et velassorteret vin- og drinkskort.

Annoncørbetalt indhold leveret af  Estadio.dk

En ny Østerbro-klassiker

Bottega Estadio ligger i smørhullet mellem Østerbro Stadion og Spartas træningsklub og lokalerne har endda sin egen lille ”terrasse” med udkig til idrætsudøverne på stadion. Restauranten ligger også i perfekt afstand til både Øbro Hallen, Krudttønden, Teater Republique, Østerfælled Torv og Fælledparken og er dermed det perfekte nye stamsted for de lokale idrætsudøvere såvel som beboere fra lokalområdet.

Restauranten har hjemme i de historiske lokaler, der tidligere har huset Café Stafetten og for et nyt stamsted på Østerbro, findes næppe en bedre lokation, end dette store samlingspunkt for både idrætsudøvere og kulturelt interesserede – samt for alle de Københavnere, der benytter Fælledparken som deres rekreative område.

En restaurant for alle

Østerbros nye restaurant er traditionelt indrettet således, at alle vil kunne føle sig velkommen. Hvad end det er Sparta-løbere, der ønsker en snack og et hvil i solen efter dagens løbearrangement, fodboldholdet der ønsker at fejre en sejr eller en holdkammerats indsats, småbørnsfamilien der har bevæget sig ud for at spise morgenmad eller vennerne der samles om et måltid. Bottega Estadio ønsker at danne rammen om både café-besøg og restaurantgæster med god mad, lavet på gode råvarer og serveret af dygtigt tjenerpersonale.

Maden på Bottega Estadio

Menukortet på Østerbro-restauranten er alsidigt og indeholder både klassiske simple retter og mere innovative kombinationer af det dansk og det latinamerikanske køkken. Om morgenen kan man få klassiske og typisk danske morgenmadstallerkner med blandt andet brød med smør, prosciutto cotto og vesterhavsost, røræg eller en yoghurt med hjemmelavet granola og en kompot, der skifter efter årstiderne. Eller man kan få den klassiske mexicansk-inspirerede morgenmadsret, huevos rancheros, der består af en bønneret med tomatsalsa, fetaost og spejlæg. Bagværket er desuden lavet af Andersen & Maillard, så du er sikker på at få det bedste morgenbrød i København til din morgenkaffe.

Til frokost ændrer restaurantens menu sig og på spisekortet kan du nu finde Østerbros bedste østers. Derudover vil der også være både større og mindre retter, hvor de danske råvarer og det kolde klima spiller sammen med latinamerikanske krydderier og kraft i en velsmagende og unik fusion. Aftenens menu byder også på snacks, der kan deles af hele bordet efter bedste social dining-koncept og vil man kaste sig over drikkevarerne, har Bottega Estadio også et vin- og drinkskort, der komplimenterer maden.

Del artikel

Andre læser også