Bestil allerede nu: Overskuelig og top-elegant nytårsmenu fra Timm Vladimirs Køkken

Af Mathilde Mågård Hansen
Den klassiske nytårsmenu Foto PR
Den klassiske nytårsmenu Foto PR

Måske du mest husker ham fra Den Store Bagedyst eller andre af hans TV-programmer, men andre ting du også bør huske Timm Vladimir for – det er hans nytårsmenuer.

I år har Timm Vladimirs Køkken nemlig virkelig lagt selv i selen og kalder deres nytårsmenu for den bedste, de nogensinde har lavet.

Vi runder 2020 af med den bedste, vildeste og mest velsmagende af alle nytårsmenuer nogensinde.

Oksemørbrad fra Rævhede Foto PR

Runder 2020 af med det bedste af det bedste

Mens mange restauratører har siddet med håret i postkassen den sidste månedstid, så har de udnyttet tiden helt anderledes hos Timm Vladimirs Køkken.

Det stod nemlig hurtigt klart, at mange formentlig ville fejre nytåret derhjemme, så forberedelserne til årets nytårsmenu startede tidligt.

De dygtige kokke gik alle de tidligere nytårsmenuer igennem for at sammensætte en helt særlig menu i år, der rummer det bedste af det bedste fra de tidligere sæsoner.

Kort sagt: Et hitsingle uden lige.

Menuen har det hele – tradition, lækkerier, velsmag og så er der rigeligt af alle tre dele.

Gå efter den klassiske menu eller prøv den helt nye vegetariske version.

Den vegetariske nytårsmenu Foto PR

Trygt igennem menuen 

Èn ting er at få maden leveret – en anden ting er at få det færdige resultat op på tallerkenerne.

Du kan dog godt ånde lettet op, for her bliver du også trygt taget i hånden og ført sikkert igennem helt indtil servering.

Timm guider dig sikkert igennem hele menuen i fire små film, hvordan retterne laves og anrettes – trin for trin.

Du skal bare bestille, afhente, opvarme og anrette.

Det bliver ikke meget nemmere.

Se de fulde menuer lige her.

Klassisk nytårsmenu:

Snack

Sprøde krustader med ærtekompot, rygeost og syltede dildstilke

French 75 Cocktail – Gin, Sukkerlage, Citron toppet med sprød spansk mousserende Cava

Forret

Pankopaneret vesterhavstorsk, rodfrugt sauté med persille og røget muslingesauce med grøn olie.

Hovedret

Oksemørbrad fra Rævhede, græskarpuré med timian og brunet smør toppet med sprøde græskarkerner, kartoffelfondant, grønkålschips og kraftig kalveglace.

Dessert

Intens chokoladekage ”Rocky Road”, med saltkaramel, hindbærstøv og vaniljeis fra Skarø 

Vegetarisk nytårsmenu:

Snack

Sprøde krustader med ærtekompot, rygeost og syltede dildstilke

French 75 Cocktail – Gin, Sukkerlage, Citron toppet med sprød spansk mousserende Cava 

Forret

Pankopaneret saltbagt-selleri, rodfrugt sauté med persille og sauce på røget fløde med grøn olie.

Hovedret

”Veggie Wellington” – butterdej med lag af spinat, kastanjer og gammelknas fra Arla Unika hertil græskarpuré med timian og brunet smør toppet med sprøde græskarkerner, kartoffelfondant, grønkålschips og svampe-glace.

Dessert

Intens chokoladekage ”Rocky Road” med saltkaramel, hindbærstøv og vaniljeis fra Skarø

Den klassiske nytårsmenu Foto PR

Bestil nytårsmenuen allerede nu, og glæd dig til en top-elegant, overskuelig og perfekt velsmagende fire-retters nytårsmenu med fokus på tradition og de bedste råvarer.

Timm Vladimirs Køkken laver det grove, så du bare skal hygge dig med dine gæster og lave det sjove.

Hvad: Nytårsmenu fra Timm Vladimirs Køkken
Hvor: Kan afhentes på Amager, Valby eller i Roskilde
Hvor meget: 385 kr. for tre retter med snack. Vinpakke i samarbejde med Laudrup vin til 585 kr.
Hvordan: Bestil lige her   OPDATERET 21/12: MENUEN ER DESVÆRRE UDSOLGT.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram