MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytårsaften i København: Her er 13 restauranter med gode nytårsmenuer

Af Redaktionen

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – stederne på listen har betalt for at få deres bookinginformationer med i artiklen. 

Nytårsaften er årets sidste og største fest, så god mad skal der til, når det nye år skal skydes ind.

Find her en guide over lækre restauranter, der dækker op til en overdådig nytårsmiddag i København.


NYTÅRSAFTEN I BOBO FOOD STUDIO

Glæd dig til en eksklusiv aften med nogle af kongerigets bedste råvarer, når køkkenchef Boris Buono og hans team præsenterer en menu, der nok skal sikre, at årets sidste fest bliver noget helt særligt. Hvis man har lyst til at forlænge forkælelsen, tilbyder hotellet the Socialist værelser til fordelagtige priser.

VELKOMST KL. 17.30

Aftenens vært og DJ byder velkommen og kokkene serverer snacks og canapéer

DRONNINGENS NYTÅRSTALE KL. 18.00

Vi nyder et glas Bollinger Special Cuvee til dronningens nytårstale

SOCIAL DINING KL. 18.30

Bobo Skaldyrsfad med sort dansk hummer, muslinger, jomfruhummer og rejer – friskfanget fra havene omkring os

Tatar med trøfler og sprødt rugbrød

Bagt torsk med østers, estragon og kaviar

Tournedos med trøffelsauce og kokkenes tilbehør

Æblesorbet

Mandelsmåkage med karamelliserede æbler

NYTÅR FRA KL. 23

Kransekage med petit fours

FORLÆNG FORKÆLELSEN TIL NÆSTE DAG MED ET OPHOLD PÅ THE SOCIALIST

Hotellet the Socialist tilbyder værelser til en fordelagtig pris til Bobo’s nytårsgæster, som gerne vil forlænge en fantastisk aften og vågne op til hotellets populære morgenbord. Hør nærmere på: reservations@hotelthesocialist.com eller 33 33 99 22

VI PASSER GODT PÅ HINANDEN

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighederne og passer godt på hinanden.

MENU, SNACKS, CANAPEER OG ET GLAS BOLLINGER SPECIAL CUVEE CHAMPAGNE: 1495 pr. person.

50% betales ved reservation. Beløbet refunderes ved aflysning senest 26. december. Se mere og bestil på www.bobofoodstudio.com

OM THE SOCIALIST OG BOBO FOOD STUDIO

Bobo Food Studio og hotellet The Socialist åbnede i juni i år i de smukke lokaler i Bremerholm 6, der tidligere husede Hotel Herman K. Adressen er nu atter blevet en spændende destination for både naboer, forbipasserende og tilrejsende fra nær og fjern. En slags moderne forsamlingshus med både hotel, restaurant, tagterrasse, lounge, Food Studio, bar og vinkælder i spektakulære omgivelser.

I det åbne køkken tilbereder køkkenchef Boris Buono og teamet mad over åben ild af lokale, økologiske råvarer i sæson, når de er maksimalt fyldt med smag. Menukortet skifter med vind, vejr, sol og måne – samt ikke mindst kokkenes luner og nysgerrighed. Friskfanget fisk og skaldyr fra farvandene omkring os har en særlig plads i Boris’ hjerte.


Krogs Fiskerestaurant. Foto PR

Krogs Fiskerestaurant

Krogs Fiskerestaurant byder indenfor til fem fantastiske retter med tilhørende vine efterfulgt af kransekage og bobler ‘to-go’-

De lover et smagsfuldt farvel til 2021 og et fantastisk goddag til 2022.

Glæd dig til en lækker menu bestående af:

Gratineret østers
Caviar, jordskokker, blinis og røget rejer
Velkomstbobler

Smørporcheret torsk
Sauterede artiskokker, sort hvidløg, persille & estragonsauce

Kammusling
Brisler, persillerod & kalveglace

Pighvar en crepinette
Hummer, crumble, syltet kartoffel & sauce Choron

Stegt Havtaske
Svampe, trøffel, tyttebær, crouton & sauce på ristet hønseskind

Valhrona Chokolade
Butterscotch is, kandiseret appelsinskal & mælkechokomousse

The/kaffe & avec
Bobler & kransekage ‘To go’

Hvordan: Læs mere om nytårsaften på Krogs og book bord her


Paté Paté. Foto PR

Paté Paté

Fejr årets sidste dag med en stor fest i Kødbyen.

Vi anbefaler Paté Paté, hvor både mad og stemning sidder lige i skabet.

Som de andre år starter I aftenen kl. 18:30 og slutter af kl. 23:00, så man kan nå videre og “skyde” året ind.

Snack servering
Blinnis med caviar
Grillet kålskud med gær emulsion
Sprødt kyllinge skind med foigras crème
Andre Jacquart 1er Cru Brut Experience NV – Champagne, France

Fiske servering
Terrin af helleflynder med kefir og fermenteret hvidløg
GG Wisselbrunnen Riesling, Kaufmann – Rheingau, Germany 2016
Confiteret hummerhale med karry, stegt blomkål og spinat pure sauce på hummer smør og soya
Albarino, La Marimorena, Casa Rojo – Rias Baixas, Spain 2020
 
Fjerkræ servering
Fraseret vagtel med karljohan, pommes allumet og morkel sauce
Pinot Noir Reserve, Juris – Burgenland, Austria 2016
 
Okse servering
Klassik Tornedo rossini med pom-anna
Timbervine Syrah, Radio Coteau – California, USA 2013
 
Dessert

Chokolade skal fra Mark Herman fyldt med æble og citron timian pure, kondenseret karamel ,haver crumbel & vanilije is
Mas Amiel, Maury Vintage Blanc 2017

Prisen er 1595 kr. pr person inkl. vinmenu og billetgebyr.

Hvordan: Bestil bord lige her


Restaurant Vita. Foto PR

Restaurant Vita

Hold din nytårsaften centralt i København hos den danske klassiker, Restaurant Vita på Store Kongensgade – blot et stenkast fra Kongens Nytorv.

Menuen koster 475 kr. pr. person og byder på tre dejlige serveringer:

Forret
Taskekrabbesalat rørt med taskekrabbe, torsk, avokado, agurk, crémet dressing og hjemmebagt landbrød.
Hovedret

Rosa stegt oksemørbrad serveres med glaseret gulerødder og skalotter hertil kantarel sauce og pommes anna.

Dessert
Blød og lækker chokolade kage serveres med vanilje parfait vendt i hasselnødder hertil mandel flager og syrlig havtorn sirup.

Hvordan: Læs mere og bestil bord her


Peder Oxe. Foto PR

Peder Oxe

Peder Oxe åbnede første gang dørene i 1975.

Bordene er dækket med hvide duge og et majestætisk tapet pryder væggene, og atmosfæren er hyggelig fra du ankommer på det smukke Gråbrødretorv til du nyder maden og den nærværende service ved den åbne pejs.

Nytårsmenuen består af löjrom, hummer, oksemørbrad, ost, chokolademoussekage og kransekage.

Löjrom
Den eksklusive rogn löjrom kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula). Vi serverer löjrommen med crème fraîche og rødløg på blinis.
Montvillers, Champagne Brut, Frankrig

1/2 hummer
De koger hummeren med dild og serverer den afkøletmed kydderurtemayonnaise, citron, ristet økologisk landbrød og smør.
Château Roubine Cru Classé, Côtes de Provence, Frankrig

Sorbet
Champagnesorbet til at rense ganen.

Oksemørbrad
Oksemørbraden rosasteges og serveres med en sauté af grønkål, vilde svampe, græskarpuré, friskrevet vintertrøffel og en kraftig rødvinssauce.
Saint-Emilion Grand Cru, Château la Croix, Frankrig

Ost
Udvalg af de bedste danske oste.
Tonel 12, Quinta de la Rosa, 10 års tawny port, Douro, Portugal

Dessert
Chokolademoussekage med vaniljeis
Loupiac, Château Jean-Fonthenille, Frankrig

Sødt
Den perfekte afslutning på året: Klassisk kransekage.

Nytårsmenuen koster 800 kr. og vinmenu er 500 kr. pr person.

Hvordan: Book bord lige her


Foto PR

Italiensk nytår med goodiebag på Luca Gammel Strand

På trods af de nedslående coronameldinger har Pizzaria Luca på Gammel Strand besluttet at holde intimt italiensk nytårsarrangement i deres restaurant på Gammel Strand med middag, vinmenu og fri bar frem til kl. 22.

Derudover får alle gæster en goodiebag med lækkerier til at skyde det nye år i gang, når restauranten lukker kl. 23.

Program 

17.00 – 18.00: Ankomst, velkomstdrink & snacks

18.00: Dronningens Nytårstale

18.30 – 21.00: Middag inkl. Vinmenu

21.00 – 22.00: Fri bar

23.00: Afsked og goodiebag m. bobler og snacks til at nyde hjemme eller til fyrværkeriet ved kanalen

Menu

Antipasti – serveret med nybagt brød fra vores pizzaovn

  • Frittura di pesce (dybstegt blæksprutte med safranmayo)
  • Zucca e zucchine (grillet zucchini og græskar med ricotta creme og citronette)
  • Bruschetta di melanzane (bruschetta med aubergine, tomat og ricotta salata)
  • Burrata con prosciutto crudo e balsamico

Primi

  • Lasagne di mare med frisk, hjemmelavet pasta med ragout af blæksprutte og bechamel med persille

Secondi / alla griglia

  • involtini di sarde (ruller af sardiner med brødkrummer, rosiner, pinjekerner, hvidløg og persille), serveret med caponata
  • Gamberoni alla griglia (grillede rejer med citron og persille)

Dessert

  • Tiramisu ai cachi e cannella (tiramisu med cachi frugt, mascarpone og kanel)
  • Kaffe og søde sager

Vinmenu (serveret under middagen)

  •  Inklusive aperitivo, 4 glas vin & limoncello

Samlet vil din aften indeholde:  

  • Velkomstbobler & snacks
  • 9 retters menu med tilhørende vinmenu
  • Fri bar og snacks
  • Midnatsforkælelse: Goodiebag med bobler og snacks

Pris: 900 kr. pr. person

Lokation: Pizzeria Luca, Gammel Strand 42, 1202 København K

Book HER.


Nyhavns Færgekro. Foto PR

Nyhavns Færgekro

Skab en hyggelig og historisk nytårsaften i Nyhavns Færgekro.

Der er ild i pejsen og bygningens oprindelige præg er bevaret og restaureret med originale elementer som jern-vindeltrappen fra en frederiksbergsk sporvogn og marmorgulvet fra det gamle Dagmar Teater.

Hold nytårsaften i maritime omgivelser med ild i pejsen og nyd en menu med hummer, kalvefilet, ost og 3 slags hjemmelavede desserter.

Apéritif
Montvillers Champagne Brut

1/2 hummer
Hummer kogt og afkølet i lage med dild. Serveres med 3 slags hjemmelavet mayonnaise. Hertil grillet landbrød og smør.
Château Roubine Cru Classé, Côtes de Provence, Frankrig

Champagnegranité
En lille forfriskning.

Kalvefilet
Kalvefileten serveres med råsyltede tyttebær, luftig grønsagsterrine og pommes Anna samt en kraftig kalvesky tilsmagt sorte vintertrøfler og portvin.
Saint Cosme, Côtes de Rhône, Gigondas, Frankrig

Ost
3 slags ost: Emmentaler, Marquis og Brie de Meaux serveret med kompot, brød og smør.
Tonel 12, Quinta de la Rosa, 10 års tawny port, Douro, Portugal

Sødt og delikat
3 slags hjemmelavede desserter.
Moscato d’Asti, Piemonte, Italien

Nytårsmenuen koster 700 kr. og vinmenu er 500 kr. pr person.

Hvordan: Bestil bord lige her


Maven. Foto PR

Maven – Restaurant & Vinbar

Maven – Restaurant & Vinbar har sammensat en lækker 5-retters menu med alt hvad hjertet (og Maven!) begærer.

Læn dig tilbage og lad både dig og dine smagsløg forkæle af en perfekt kombination af både mad og vin.

Snacks
Røgede mandler – oliven – østers naturel – Vol au vent
Velkomstbobler

Stegt kammusling 
Røget marv – Gammel knas – dild

Pocheret torsk
Jomfruhummerbisque – spinat – Caviar

Stegt pighvar
Spæde porre – kalvehaleragout – persille-hvidløgsauce

Oksemørbrad 
Jordskokkepuré – trøffel – rødbedesauce

Affogato 
Saltkaramel – chokolademousse – kaffesorbet

The/Kaffe & kransekage

Hvordan: Læs mere om nytår på Maven og book bord her


Gemyse. Foto PR

Gemyse

Sig farvel til 2021 med manér med Gemyses udsøgte og grønne nytårsmenu.

Aftenen sluttes af med byens flotteste nytårsfyrværkeri i Tivoli kl. 23.

Snacks
Fermenteret kinaradise med Rossini Caviar
Wrap af glaskål med Rossini Caviar
Surdejsfriteret shiso med Rossini Caviar
Et udvalg af drinks og cider

Starters
Kålterrine med østers og grønne æbler
Naanbrød med Unika 30 og löjrom
2020 Alvarinho, D.O.C., Soalheiro

Forret
Jomfruhummerterrine med tomat, aromatiske urter og bisque
2020 Orange is the New White, Kleinknecht, Alsace

Mellemret
Stegte svampe med æg og trøffel
NV Voile d’Argile, Domaine de la Rectorie, Collioure

Hovedret
Pighvar med urter, sprød polenta og fumé
2018 Tuffeau Cuvée Les Pins, AOP, Bourgueil, Domaine du Mortier

Dessert
Kokosorbet med bergamotte og hvid chokolade
NV Deutz Demi Sec, Champagne Deutz

Kl. 22.30 Tak for i aften
Med kransekage og champagne ”to go” inden nytårsfyrværkeri kl. 23.00 på Plænen

Pris: 2100 kr. per person inkl. vinmenu, entré til Tivoli og lækkerier til fyrværkeriet.

Hvordan: Læs mere og book her


Paafuglen. Foto PR

Paafuglen

Hold en lækker nytårsaften på Paafuglen i Tivoli og med festfyrværkeri i Tivoli.

Prisen 1.495 kr. per person inkl. menu, vine ad libitum, mineralvand, to go champagne, kaffe og kransekage, og der er ankomst mellem kl. 17.00 og 18.00 – arrangementet slutter kl. 22.30. Fyrværkeriet starter kl. 23.00

Appetizer
Snack trio
Vol au vent med hummer og citruscreme
Croustade med ceviche af torsk
Oksetatar med estrangoncreme
Champagne

Forret
Bagt torsk anrettet med puffet torskeskind og purløgsolie
Macon Village, Maison Joseph Drouhin

Hovedret
Beef Wellington serveret med Pommes Rösti, selleripuré, saltbagt selleri og trøffel sauce
Château Pierrail Bordeaux, Superieur

Dessert
Le grand finale
Profiteroles med vanillecreme og marcipan
Praliné mousse med nøddekrokant og flødeskum
Gateau Marcel med toffee og syltede bær
Flødeis med krystalliseret hvid chokolade
Chateau Martillac Loupiac

Kaffe og kransekage
1 glas champagne til at tage med ud til Tivolis festfyrværkeri

Hvordan: Læs mere og book her


Falernum. Foto PR

Falernum

Så er de klar til at runde året af med jer på Falernum på Værnedamsvej med deres delikate menu inkl. vin menu for 1.310 kr. pr person inkl. billet gebyr.

Som de andre år starter de aftenen kl. 17:30 og slutter af kl. 23:30, så man kan nå videre og “skyde” året ind.

Snack serving
Østers med dild vinaigrette
Gratineret østers
Foie grais terrine med abrikos
Andre Jacquart 1er Cru Brut Experience NV – Champagne, France

1. Servering
Hummerbisque med torsk og syltede glaskål
Chablis 1. cru, Louis Pere et FIls, Chardonnay, Chablis, France, 2017

2. Servering
Tatar med syltede bøgehatte og karl johan.
Alberigi, Radio-Coteau – Pinot Noir – Russian river valley, 2013

Hovedret
Oksemørbrad med trøffel, serveret med saltbagt knoldselleri & rødvinssauce.
St. Joseph, Matthieu Barret, Rhone, France, 2019

Dessert
Citrontærte med vanilje parfait
Petit four
Mas Amiel, Muscat ,Maury Vintage Blanc 2020

Hvordan: Book bord her


Bibendum. Foto PR

Bibendum

På Bibendum på Nansensgade vil de også gerne have fornøjelsen af dit selskab på årets sidste aften.

Nyd en delikat 5-retters menu med tilhørende vinmenu til 1.100 kr. pr. person inkl. billetgebyr.

Ligesom på Falernum begynder aftenen kl. 17:30 og slutter af kl. 23:30.

Snack servering
Østers med dild og syltede rødløg
Andre Jacquart 1er Cru Brut Experience NV – Champagne, France

1. Servering
Rimmet torsk med en syrnet fløde og agurk
Tell Riesling, Kaufmann – Rheingau, Germany 2018

2. Servering
Tatar med estragon mayo og sprøde chips
Alberigi, Radio-Coteau – Pinot Noir – Russian river valley, 2013

Hovedret
Smør stegt okse mørbrad serveret med selleripuré og rødvinssauce
El Viejo – Tempranillo – Toro – Spanien

Dessert
Gateau Marcel med brombær
Mas Amiel, Maury Vintage Rouge 2020

Hvordan: Book bord lige her


Mazzoli’s. Foto PR

Mazzoli’s

Glæd dig til en festlig aften på Mazzoli’s i Tivoli på årets sidste dag.

Udover den traditionelle menu findes der også både en børnemenu og en vegetarisk menu.

Snacks
Oliven og saltede snacks
Crostini med urtecreme og rogn
Prosecco, Villa di Mare, Organic

Antipasto
Carpaccio af torsk med citronolie, confiterede tomater, estragonmayonnaise
Soave, Guerrieri Rizzardi

Primo
Risotto med hummerbisque, muslinger, nduja, klementinskal
Peppoli Chianti Classico,Tenuta Peppoli, Antinori

Secondo
Kalvemørbrad med Barolo-sauce og italienske nytårs-linser
Barolo, Riva Leone

Dolce
Italiensk budding med saltkaramel, kandiseret siciliansk blodappelsin og crumble af mørkchokoladekiks
Graham’s 10 Years Old Tawny Port, Douro

Prisen er 1300 kr. per person ex billetgebyr.

Hvordan: Læs mere og book lige her

Del artikel