ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytårsaften i København: Her er 12 lækre restauranter med gode nytårsmenuer

Af Redaktionen
Seaside Toldboden. Foto PR
Seaside Toldboden. Foto PR

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – stederne på listen har betalt for at få deres bookinginformationer med i artiklen. 

Nytårsaften er årets sidste og største fest, så god mad skal der til, når det nye år skal skydes ind.

Find her en guide over lækre restauranter, der dækker op til en overdådig nytårsmiddag i København.

Gemyse. Foto PR

Gemyse

Hold årets sidste aften i magiske omgivelser hos altid smukke Gemyse i Tivoli.

SNACKS

  • Wrap af sprødt grønt med goma 
  • Trio af oliven, umodne ferskner og saltede og røgede mandler
  • Skagenskinke  
  • Østers med vinaigrette  
    NV Ruinart brut og vinterens cocktails

MENU
Starter

  • Fyldt glaskål med selleri, mokka og brunet smør
    NV Voile d’Argile, Domaine de la Rectorie, Colliore

Forret

  • Pighvar med muslingerøgsauce, fennikel og caviar
    2020 Chablis ”la Côte d’or”, Yannick Cadiou, Bourgogne 

Mellemret

  • Savoykål med svampe og fermenteret blomme
    2020 Crémant du Jura Zéro Dosage, Champ Divin, Jura

Hovedret

  • Mørbrad med bagt og glaseret rødbede, druer og pebersauce
    2017 Chianti Rufina Riserva, D.O.C.G., Frascole, Toscana 

Dessert

  • Klementin med kokossorbet og olivenolie
    NV Cava Nectar Blanc, Juvé Y Camps, Penedès

Kransekage & champagne ”to go” inden nytårsfyrværkeri kl. 23.00 på Plænen

Pris: 2300 kr. per person inkl. vinmenu, entré til Tivoli og lækkerier til fyrværkeriet

Hvad: Gemyse
Hvor: Tivoli, København
Hvordan: Book her

Foto PR

Det japanske Tårn i Tivoli

Slut året af med maner i Det japanske Tårn i Tivoli, hvor den 1-stjernede Michelin-restaurant Vistas Rui Silvestre byder 2023 velkommen med en ekstravagant og luksuriøs nytårsmiddag.

Køkkenchef, Rui Silvestre, har fundet de mest eksklusive råvarer frem i en helt særlig 9-retters nytårsmenu, som både rummer østers, hummer, trøffel, kaviar, tun, ål, beurre blanc, pighvar, champagne og meget mere.

Efter den overdådige middag kan gæsterne nyde Tivolis store fyrværkerishow i den smukt pyntet forlystelseshave med et glas champagne i hånden – bedre og mere festligt kan man næppe slutte året af!

NYTÅRSMENU
Østers med citronkaviar og bloody mary sauce
Tuntatar, kaviar og blomkål
Sanktpetersfisk-sashimi med sort stenkrabbe og kaffirlime
Hummer med æggeblomme og bisque-cappuccino
Blårøde rejer fra Algarve og tangcreme
Røget ål med kaviar og syltet citron
Japanske risotto med 36-måneders parmesan og trøfler
Pighvar, Gold Imperial kaviar og gurkemeje beurre blanc
Chokolade, saltkaramel og kaffe

Den unikke nytårsmenu koster 3500kr. per person inklusiv tilpasset vinmenu og entré til Tivoli (ex billetgebyr).

Hvad: Vistas Rui Silvestre pop-up
Hvor: Tivoli, København
Hvordan: Book her

Restaurant Vita. Foto PR

Restaurant Vita 

Ønsker du en nytårsaften, der ikke er helt ligesom de andre år? 

Så er det et besøg på Restaurant Vita i København K, der er sagen. 

Kokkene hos Restaurant Vita sammensat menuen til en fantastisk nytårsaften med løjrom, helstegt oksemørbrad og lækker vanilje parfait til at afslutte årets sidste måltid med.

Menu: 

Löjrom: Den ekslusive rogn löjrom fra Vättern i Sverige kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula). Vita serverer löjrommen med blinis, créme fraichxe, rødløg og urter

Oksemørbrad: Kroghængt og saftig oksemørbrad steges rosa og serveres med bagte løg, gulerod, pommes Anna og sauce på skovsvampe

Vaniljeparfait: Blød og lækker vanilje parfait serveres med abrikos kompot, frystørret hindbær, hasselnød flage og saltet karamel sauce

Pris: 649,- 

Hvad: Restaurant Vita
Hvor: Store Kongensgade 25, 1264 København K
Hvordan: Book her

Nytårsmiddag på Paté Paté. Foto Mathilde Mågård Hansen

Paté Paté

Så er de klar til at runde året af med jer på Paté Paté i Kødbyen med deres delikate menu inkl. vin menu. 

Som de andre år starter de aftenen kl. 17:30 og slutter af kl. 23:00, så I kan nå videre og skyde året ind. 

Snack
Rockefeller østers (varm og kold)

Andre Jacquart, Vertus Experience Grand Cru, Brut, Chardonnay, Champagne, France, NV 

__________

1. servering
Hummer Tataki med brunt smør, konserveret citron, æggeblomme & trøffel 

Santenay, ‘Le Terrasses de Biveaux’, Justin Girardin, Chardonnay, Bourgogne, France, 2020

___________

2. servering
Pandestegt torsk med, pancetta, rødbeder, beurre blanc og chermoula

Orange Republic, Verdejo, Casa Rojo, Valdeorras, Spain, 2018 

__________

3. servering
Pate med foie gras, hampshire svinekød fra Karlsfält & bittert grønt 

Pinot Noir Reserve, Juris, Burgenland, Austria, 2017 

__________

Hovedret
Vildtmørbrad med krydret persillerod, rehydrerede svampe, porcini chips og enebær

Timbervine, Syrah, Radio-Coteau, Russian River Valley, California, USA, 2013  

__________

Dessert
Citrontærte med pekannødskorpe, grønkålsstøv og champagnesorbet

Coteaux de l’Aubance ‘Premiéres tries’ Terra Vita Vinum, Anjou, Loire, France, 2018 

_________

Kransekage & macaron 

Te & Kaffe 

Pris: 1650, – pr person inkl. billet gebyr

Ønskes menuen som pesketarisk eller vegetrisk er det også muligt.

Hvad: Paté Paté
Hvor: Slagterboderne 1, 1716 København V
Hvordan: Book her

Bibendum. Foto PR

Bibendum

Fejr årets sidste aften hos hyggelige Bibendum på Nansensgade.

Bidendum serverer deres delikate menu inkl. vin menu. 

Som de andre år starter de aftenen kl. 17:30 og slutter af kl. 23:00, så I kan nå videre og skyde året ind. 

Snack servering
Østers med dild og hakket rødløg

Andre Jacquart, Vertus Experience Grand Cru, Brut, Chardonnay, Champagne, France, NV 

1. servering
Hummersuppe med jordskokker & estragon 

Domaine Fery & Fils, Ez Connardises , Savigny-Les-Baune, Domaine Fery & Fils, Chardonnay, Bourgogne

2. servering
Tatar med løvstikkemayo & perleløg 

Domaine Fery & Fils, Sur le bois sud, Maranges, Pinot noir, Bourgogne, 2020

Hovedret
Smørstegt okse mørbrad med trøffel, knoldselleri og rødvinssauce

Grand Francais, Bourdeaux 2016, Grande Cuvée, Cabernet sauvignon, Cabernet franc & Merlot

Dessert
Citrontærte 

Coteaux de l’Aubance ‘Premiéres tries’ Terra Vita Vinum, Anjou, Loire, France, 2018 

Pris: 1110, – per person inkl. billet gebyr

Hvad: Bibendum
Hvor: Nansensgade 45, 1366 København K
Hvordan: Book her

Falernum. Foto PR

Falernum

Rund året af hos charmerende Falernum på Værnedamsvej.

Falernum serverer igen i år deres delikate menu inkl. vin menu. 

Aftenen begynder kl. 17:30 og slutter af kl. 23:00, så I kan nå videre og skyde året ind. 

Snacks
Østers 
Hjertesalat 
Kanin terrine

Andre Jacquart, Vertus Experience Grand Cru, Brut, Chardonnay, Champagne, France, NV 

1. servering
Hummersuppe serveret med jordskokker & estragon

Domaine Fery & Fils, Ez Connardises, Savigny-Les-Baune, Domaine Fery & Fils, Chardonnay, Bourgogne

2. servering
Tatar med bøgehatte & perleløg.

Domaine Fery & Fils, Saus la cabotte, Savigny-Les-Baune, Pinot Noir, Bourgogne

Hovedret
Smørstegt oksemørbrad serveret med trøffel, østershatte, knoldselleri og sauce bordelaise.

Timbervine, Syrah, Radio-Coteau, Russian River Valley, California, USA, 2013  

Dessert
Citrontærte med vaniljeis 

Coteaux de l’Aubance ‘Premiéres tries’ Terra Vita Vinum, Anjou, Loire, France, 2018 

Pris: 1310,- pr. person inkl. billet gebyr

Hvad: Falernum
Hvor: Værnedamsvej 16, 1619 København V
Hvordan: Book her

Restaurant Leaven. Foto PR

Restaurant Leaven

Hold nytårsaften hos Restaurant Leaven blot et stenkast fra Kongens Nytorv.

Der er lagt i kakkelovnen til den helt store aften, og I kommer bestemt ikke til at mangle noget.

Program:

Kl. 18:15-18:45 Ankomst. I bliver modtaget med et lækkert glas Champagne og 3 dejlige snacks

Kl. 19:15 Første ret af 5 serveres med et glas Chablis 1. Cru.

Herefter bliver I forkælet gennem hele aften af køkkenet med smagsindtryk fra trøffel, hummer og velhængt oksemørbrad. Undervejs vil tjenerne forkæle jer med vin fra Barolo, Bourgogne og Grand Cru Classé vin fra Bordeaux.

Se den fulde menu på www.leaven.dk

Kl. 22:00 Servering af sidste ret; Dessert med Vintageport fra 1995.

Kl. 22:30 Hygge med Kaffe/the og hjemmelavede Petit Four, Financier og Pâte de Fruit.

Kl. 23:30 Restauranten lukker

Booking er gældende når billet er købt og betalt.

Pris: 2.500 kr. per person

Hvad: Restaurant Leaven
Hvor: Ny Adelgade 4, 1104 København K
Hvordan: Book her

Skagen Fiskerestaurant. Foto PR

Skagen Fiskerestaurant

Spis lækkert fisk og skaldyr hos Skagen Fiskerestaurant på Esplanaden, når I sammen skal fejre årets sidste aften.

Snack
Gratineret østers med vesterhavsost, hvidløg og dild

Forret
Jomfruhummertartar med purløg, urtemayonnaise, fennikel og sprød panko, kørvel og bronzefennikel

Forret
Kogt torsk med lardo, syltede rødbeder, friteret persilles dehydrerede kartofler og peberrod. 

Snack
Kyllingelevermousse på sprød surdej med syre og grøn shiso

Hovedret
Glaseret havtaske med Portobello, Shitake svampe, sauce Bourguigonne og sprød persillerod

Snack
Fyldte vandbakkelser med caramel og peanuts 

Dessert
Baked alaska med kirsebæris, vaniljeis og italiensk marengs 

Menu inkl. velkomstdrink samt kaffe med avec og petit fours kransekage med Champagne 
Pris pr. person kr. 895,-

Menu og vinmenu (ad libitum) inkl. velkomstdrink samt kaffe med avec og petit fours kransekage med Champagne.
Pris pr. person kr. 1.295,- 

Nytårsmenu ud af huset
De tilbyder også lækker nytårsmenu ud af huset. 

Se mere på www.skagenfiskerestaurant.dk

Hvad: Skagens Fiskerestaurant
Hvor: Bredgade 78, 1260 København K
Hvordan: Bestil her

Foto: PR, Capa

CAPA

Se himlen over Rådhuspladsen eksplodere, mens du får serveret bobler på Capa.

Lyder det ikke som den perfekte måde at hoppe ind i det nye år på?

Capa starter aftenen med snacks og velkomst-cocktails klokken 17.30. Du får serveret Casper Sobczyks nytårsmenu og klokken 24.00 kan du se Rådhuspladsen eksplodere i et farveinferno fra første parket. 

8 retters tasting nytårsmenu
-Inkl. vin

Snacks og velkomst cocktails
Østers med passionsfrugt 
Wagyu tartar med ponzu og wasabi
Vaffel med laks, passionsfrugt og mango
Urtepotte med overraskelse


Caspers signatur laks 
Ledsaget af karse-is og glaskål


Stegt kammusling og caviar
Sesam, brunet smør og jordskokker 


Rødbede – ikke som du har fået den før 
Med persille og chili 


Oksecarpaccio af aaa sashi oksemørbrad 
Ledsaget af fermenteret hvidløg, revet havgus og hasselnødder 


Ying og yang 
Kartoffel og sprutte


Ganerenser
Citronsorbet med estragon-olie


Sashi oksemørbrad 
Serveret med trøffel pommes Anna og fyldt morkel
Okseglace og bearnaisesauce  


Nøddekurv 
Med guld  


Dortes fyldte chokolader 
Cognac, grappa og portvin


Kransekage og champagne   


Natmad
De serverer natmad 00.30 og siger “tak for i aften” klokken 01.00.


2700 kr. pr. person. 

Hvad: CAPA
Hvor: Rådhuspladsen 57, 1550 København V
Hvordan: Bestil her

Foto Marv og Ben Facebook

Marv & Ben

Så åbner de endelig op for nytårsaften igen i Snaregade!

I anledning af den store dag har køkkenet forberedt en speciel menu og vores sommelierhold har skræddersyet tilhørende vinmenu til at komplimentere retterne. 

Program

  • Ankomst fra 17:30-19:00
  • Vi siger tak for i aften og ønsker alle et godt nytår kl. 23:30

Menu

Snacks & Champagne

Østers, peberrod & rosmarin
Krustade med hummersalat
Kartoffelvaffel, löjrom & kefir
Skinke, ost & trøffel
Caviartærte 

Menu inkl. 6 gl. vinmenu

Kammusling & citrus
Blæksprutte, kylling & trøffel
Kartoffel, caviar & kærnemælksvalle
Krondyr, rødbede & svampe
Tværreb & hummer
Chokolade, chokolade & chokolade 
Kaffe og sødt

Pris 2.900 kr.

Hvad: Marv og Ben
Hvor: Snaregade 4, 1205 København K
Hvordan: Bestil her

The Silo Foto Rasmus Kramer Schou

Restaurant Silo

Hold et brag en af nytårsaften hos Restaurant Silo, der holder til på 17. etage i Nordhavn.

Udsigten taler for sig selv! Forvent deroveni mad og drikke i særklasse.

Program

Kl. 17.30 Velkomst med snacks og Champagne

Snacks: 
– Saltede mandler & cashewnødder  
– Franske østers
– Hamachi tun 
– Sortfodsskinke
  
Champagne:
– NV Pol Roger, Brut Reserve 

Kl. 18.00 Dronningens Nytårstale 
__________  

Kl. 18.45 Middag, 5-retters Silo menu  

Stegt kammusling, caviar & sauce nage 

Vin – 2018 Chamboureau Savennieres, Domaine FL 

Stegt jomfruhummer med aioli & citron 

Vin – 2016 Pinot Gris Reserve Personelle, Trimbach, Alsace 

— 

Tournedos Rossini 

Vin – 2012 Ch. Sociando Mallet, Haut Medoc 

— 

Comté, brunet smør, hasselnødder & trøffel 

Vin – Amontillado Sherry 12 years old, Bodegas El Maestro Sierra 

Chokolade – Chokolade – Chokolade 

Vin – Pineau des Charentes 10 år Ruby Vieille Reserve 

Petit Fours 

– Kaffe eller the & avec 

Kl. 24.00 Champagne & kransekage 

2 stk. Cocktails billetter til brug i baren
__________

Kl. 01.30 Tak for i aften & Godt Nytår!  
 
Kuvertpris: 2995,- (ekls. Billetgebyr)  

Hvad: Restaurant Silo
Hvor: Helsinkigade 29, 17. etage, 2150 Nordhavn
Hvordan: Bestil her

Manon Les Suites Foto PR

Manon Les Suites, Chapung

Hvorfor ikke fejre nytår i eksotiske omgivelser? Lige midt inde i København.

Hos Manon Les Suites er der skruet helt op for den gode stemning, og de inviterer indenfor til nytår af to omgange.

Fra klokken 16.30-18-30 og igen fra kl. 19-01.

1. SEATING 16:30-18:30  

Lille nytårsmenu 995 kroner per person eksklusiv gebyr  

  • 1 glas champagne    
     
  • Østers med lime og chili   
  • Ceviche med mango, avocado, chili og sesam soja    
  • Tatar med chili-mayo, mynte og koriander    
  • Kylling satay med peanut sauce og sylt   
  • Kammusling med Tom Kha sauce og svampe   
  • Ribeye med lime, soja glace og grøn salat   
  • Kokos-panna cotta og kransekage   

Lille vegansk nytårs menu til 895 kroner per person eksklusiv gebyr 

  • 1 glas champagne    
      
  • Seaweed Caviart og blinis   
  • Svampe med mango, avocado, chili og sesam soja    
  • Zucchini med chili-mayo, mynte og koriander   
  • Tofu med peanutsauce og sylt   
  • Tom Kha sauce og svampe   
  • Blomkål med lime, soja glace og grøn salat  
    – 
  • Kokos-panna cotta og kransekage  

Tilvalg

Vinmenu 395 kroner eksklusiv gebyr

2. SEATING KL. 19:00-01:00 

Den store nytårsmenu 1495 kroner per person  eksklusiv gebyr

  • 1 glas champagne    
     
  • Unika Gold Kaviar 10 gram med blinis   
  • Østers med lime og chili    
  • Ceviche med mango, avocado, chili og sesam soja    
    -  
  • Tatar med chili-mayo, mynte og koriander    
    - 
  • Kylling satay med peanutsauce og sylt 
    -  
  • Helleflynder med brunet smør, kål, saltet citron og cashewnødder   
    – 
  • Kammusling med Tom Kha sauce og svampe  
  • Ribeye med lime, soja glace og grøn salat
  • Kokos-panna cotta   

 Den store veganske nytårsmenu 1295 kroner per person eksklusiv gebyr

  • 1 glas champagne 
     
  • Seaweed Caviart med blinis   
  • Sesam hummus med brød  
  • Svampe med mango, avocado, chili og sesam soja 
  • Zucchini med chilimayo, mynte og koriander    
  • Tofu med peanutsauce og sylt   
  • Bagt selleri med brunet smør, kål, saltet citron og cashewnødder 
  • Tom Kha sauce og svampe   
  • Blomkål med lime, soja glace og grøn salat  
  • Kokos-panna cotta   

Tilvalg

Vinmenu 595 kroner eksklusiv gebyr

Hvad: Manon Les Suites
Hvor: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V
Hvordan: Bestil her

Del artikel