Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Blev revet væk sidste år: Nytårsmenu med wagyu, caviar og trøffel er tilbage

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: WagyuPusher, PR
Foto: WagyuPusher, PR

Dronningens nytårstale, kransekage, fyrværkeri, champagne og 90-årsfødselsdagen.

Nytårsaften er fuld af traditioner, og den største af dem alle er en overdådig middag i godt selskab.

I 2021 stod københavnske luksusslagtere bag en af årets mest eftertragtede nytårsmenuer, og nu gør de det igen!

WagyuPusher, som holder til på Vesterbro, har endnu en gang sammensat den vildeste nytårsmenu til dig, der gerne vil gøre noget ekstra ud af årets sidste måltid, og den står både på wagyu, caviar og trøffel.

To sublime menuer at vælge imellem

Den sublime nytårsmenu er skabt til den ekstraordinære aften, og den er perfekt, hvis du og vennerne gerne vil spise godt, men ikke orker at stå i køkkenet hele dagen.

Der er to varianter at vælge imellem – nemlig Nytårsmenu og Nytårsmenu Deluxe.

Nytårsmenu Deluxe fra WagyuPusher. Foto: PR

NYTÅRSMENU – 995 kr. per person

  • Appetizer: 2 stk. blinis med 15g Gold Imperial Caviar
  • Forret: Wagyu sashimi MBS 4-5 (ca. 50g) med hjemmelavet trøffelmayo
  • Hovedret: Wagyu ribeye MBS 6-7 (ca. 300g) med trøffel flødekartofler (ca. 300g) og wagyu glace
  • Dessert: Chokolade Gateau Marcel

NYTÅRSMENU DELUXE – 1.495 kr. per person

  • Appetizer: 2 stk. blinis med 15g Prunier Classique Caviar
  • Forret: A5 wagyu Super Sashimi MBS 10-12 (ca. 40g) med frisk, sort vintertrøffel (5g)
  • Hovedret: Wagyu ribeye MBS 8-9 (ca. 300g) med trøffel flødekartofler (ca. 300g) og wagyu glace
  • Dessert: Chokolade Gateau Marcel

Nytårsmenuerne kan kun bestilles til levering/afhentning fra 28. til 31. december, og med til menuerne følger en grundig tilberedningsguide, så du ikke er i tvivl om, hvordan du laver det lækre måltid derhjemme.

BESTIL DIN NYTÅRSMENU HER

Vil du nøjes med at bestille det eksklusive wagyu-kød, som WagyuPusher er specialiseret i, og selv stå for resten af menuen, er der også mulighed for det.

Det gode kød i fokus

Som forbrugere får vi igen og igen at vide, at vi skal spise mindre kød, og hos WagyuPusher er mottoet derfor “Spis mindre, men bedre kød”.

Når der endelig skal kød på tallerkenen ved særlige lejligheder som eksempelvis nytårsaften, er der altså god grund til at vælge den bedste kvalitet, du kan få, og her er wagyu-kød ideelt.

Wagyu-kød er blandt verdens bedste og mest velsmagende oksekød, og dette skyldes wagyu-kvægets fantastiske gener og diæt, som giver en nærmest perfekt fedtmarmorering i kødet.

Hos WagyuPusher vægter man dyrevelfærd, og kødet kommer fra kvæg, der har levet længe og godt.

Kvæget opdrættes fritgående store dele af døgnet og lever på en særlig afstemt diæt af korn og majs i minimum de sidste 500 dage af levetiden.

Selv om wagyu-kødet er eksklusivt, er det vigtigt for WagyuPusher, at alle kan tilberede luksusbøfferne og forvandle hjemmet til en toprestaurant for en stund.

Af den grund har WagyuPusher lavet tilberedningsvideoer til alle udskæringer, så du nemt og hurtigt kan lave et måltid med verdens bedste kød hjemme i dit eget køkken.

Tre brødre bag konceptet

Bag WagyuPusher står de tre brødre Thomas, Christian og Jacob Jørgsholm.

Sidstnævnte kender du sikkert allerede fra den populære Feed Bistro på Vesterbrogade – eller måske fra YouTube, hvor han har Danmarks største madkanal med kendte gæster.

Det var Jacob og Thomas, der i januar 2021 præsenterede idéen for storebror Christian om at begynde at sælge wagyu-kød online, og blot tre måneder senere gik WagyuPusher i luften.

De tre gutter har i den grad passion for det gode kød, og WagyuPusher brager derudaf.

Thomas, Christian og Jacob har styr på alle detaljerne, når det kommer til wagyu, og det er også derfor, at intet går til spilde, når de har at gøre med de eksklusive råvarer.

Se mere og bestil din nytårsmenu på WagyuPusher.dk.

Del artikel

Andre læser også