Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyudklækket boligejer i København – Læs de gode tips her!

Af Annoncør

Stort tillykke til dig, som nu kan kalde dig selv for boligejer. Det er et stort skridt i livet, og der er uden tvivl et stort eventyr, som venter forude. Som boligejer er der dog en masse, som man selv skal tage sig af i forhold til boligen og der er mange nye ting som er ukendte. Mange ting lærer man dog i forhold til reparation som årene går, men også hvem man skal have fat i.

Udover alt det praktiske i forbindelse med at være boligejer, så er der også det sociale ved at flytte i egen bolig. Måske er du tilflytter og ikke kender så mange mennesker? En ny begyndelse som kræver en del arbejde er hermed begyndt, men vi kommer heldigvis med nogle gode tips du kan bruge i forhold til din nye titel som boligejer i København.

Hvem skal du have fat i, når noget skal fikses?

Der kan til tider være noget galt i huset som du ikke selv har kompetencerne til at fixe, hvis ikke du har de rette handyman-skills. Her er det så vigtigt at få fat i den rigtige mand til jobbet og få fikset problemet hurtigst muligt. Der kan eksempelvis være en lækage som du ikke selv kan ordne. Det kan derfor være en nødvendighed at tage kontakt til en lækage operatør, som kan finde problemet og løse det. Læs mere om lækagesporing her og få kontakt med et de rette folk. Har du problemer med afløb eller elektricitet, så er det naturligvis andre fagfolk du skal have fat i. Med tiden bliver det nemmere at finde frem til de rette fagfolk til problematikkerne, som kan opstå i hjemmet.

Lær dine naboer at kende

Når du har købt en bolig, så er det nok med intentionen om at blive boende der i fremtiden eller i en årrække om ikke andet. Det betyder naturligvis også, at du skal etablere dig med et socialt netværk og det skal måske helt bygges op fra nyt. Det kan derfor være en rigtig god idé at præsentere dig selv for dine naboer, så i lærer hinanden at kende. Inviter dem over på en kop kaffe eller middag, eller giv dem en kort præsentation og sig ’hej’. Hvis du vil møde nye mennesker, sker der heldigvis også ganske meget i Københavnsområdet og det giver anledning til at møde nye venner og bekendtskaber. Du kan eksempelvis starte til sport, få venner igennem jobbet eller møde mennesker over de sociale medier. Derudover er der også mange fede events du kan deltage i, såsom musikarrangementer.

Del artikel

Andre læser også