Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vender tilbage: Ny urban festival med vandudsigt sætter de første billetter til salg

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR, Chris Milne
Foto PR, Chris Milne

Nu kan du sikre dig billet til O Days, der for andet år i træk indtager havnefronten på Refshaleøen fra 3. – 5. august, 2023. 

Med en nysgerrig og samlende musikprofil samt med fokus på at inddrage lokale partnere i alt fra opbygning til mad og drikke, er der meget at se frem til over de tre sommerdage. 

Festivalen har netop åbnet for billetsalget, hvor et begrænset antal Early Bird billetter sættes til salg. 

Køb din billet her.

For anden gang

O Days gjorde sit indtog på festivalmarkedet i sommer, da den med sin kunstneriske tilgang præsenterede københavnerne for en ny festivaloplevelse. 

Det er det danske mikrobryggeri ÅBEN der står bag, som er kendt for sine pop up fester i Kødbyen, og som igen i år kan præsentere en festival hvor helhedsoplevelsen handler om mere end musikken. 

Udover at byde på et unikt lineup af danske og internationale artister, har festivalen fokus på at inddrage lokale kræfter inden for mad og drikke samt sætte fokus på upcoming talenter inden for design og arkitektur.

O Days var i 2022 én stor fest for de nysgerrige, og nu har du mulighed for at sikre dig billet til når ÅBEN sammen med Live Nation igen omdanner den grønne plads på Refshaleøen til et samlingspunkt for 5.000 mennesker fra 3. – 5. august, 2023. 

Mere end musik

O Days garanterer, at programmet for 2023 endnu engang byder på et internationalt præget line up, hvor du kan opleve nogle af morgendagens stjerner samt etablerede favoritter. 

Foto PR, Chris Milne

Dagene byder på mere end musikoplevelser, og du kan som gæst bl.a. tage del i smagninger, langbordsmiddagsmiddage, kreative workshops eller gå på opdagelse blandt pladsens designinstallationer.

En del af konstruktionerne udvælges gennem festivalens egen arkitektkonkurrence under navnet O / Create 2023, hvor upcoming talenter i branchen får mulighed for at kreere værker med fokus på genanvendelse af materialer og et liv efter festivalen. Mere info følger i starten af det nye år. 

I forbindelse med annonceringen har festivalen sat et begrænset antal Early Bird billetter til salg. Når du at få fingrene i en Early Bird billet, kan du se frem til at opleve alle 3 dage for 700 kr. 

Prisen på 3 dages-billetten stiger, når de første hovednavne annonceres i starten af det nye år eller når Early Bird er udsolgt. 

Hvad: O Days vender tilbage i 2023
Hvor: Sønder Hoved, Refshaleøen
Hvornår: 3. – 5. august, 2023

Del artikel

Andre læser også