ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Står bag fire populære restauranter: I morgen åbner de deres femte inden for kort tid

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Du kender formentlig restauranterne Norrlyst, Lille Norrlyst, Theo og Gemini.

I morgen åbner de erfarne restauratører bag de fire succesfulde restauranter deres femte inden for kort tid.

Og det er på trods af, at vi befinder os i en tid, hvor mange kæmpe med manglende arbejdskraft og stigende priser.

Til priser der er til at betale

Norrlyst-koncernen er efterhånden kendt for restauranter med lækker mad, der er til at betale.

På Theo kan du bl.a. få 7 himmelske serveringer for bare 400 kr.

Foto PR

Fredag den 18. november åbner de Odette på Kompagnistræde i Indre By, og det bliver med en forudsætning om at tilbyde et velskabt måltid udover det sædvanlige – til samme gode priser som på de andre restauranter.

”Vi har en ambition om at det skal være allemandseje at gå ud og spise på en almindelig onsdag aften. 

Vores koncern er ved at blive kendt for, hvad vi kan, og hvad vi står for.

Derfor er der også større og større tilslutning til os og vores koncept end nogensinde – hvilket også viser sig ved Odette, som allerede er fuldt booket året ud, inden vi overhovedet er åbnet,” fortæller Bjarke Just Nielsen, direktør og ejer.

På Odette bliver menunpriset 450 kr. for 8 serveringer, eller der er mulighed for at gå a la carte.

Dogmefrit køkken

Køkkenet på Odette bliver dogmefrit med vægt på sæsonens bedste råvarer.

I spidsen for køkkenet står igen Emil Eshardt-Nielsen (tidl. Søllerød Kro, Kadeau og AOC), men han får på Odette en hjælpende hånd i form af Andreas Andersen (tidl. Lumskebugten og Babbo-ria).

Sammen mixer de både de helt klassiske retter og elementer med nytænkning, som det også ses på flere af koncernens andre restauranter. 

Maden bliver af simple rene smage og gerne serveret som sharing style i afslappende omgivelser.

Norrlyst modtog en flot Bib-Gourmand i 2020, og med Odette stræber de efter samme niveau.

Fundet en opskrift der virker

Men hvordan kan man lykkedes så godt med noget, når mange andre restauratører råber op om mangel på arbejdskraft og absurde prisstigninger?

Foto PR

Ifølge Bjarke Just Nielsen, som har koncernen ramt noget, der hitter blandt både personale og gæster:

”Vi har et stærkt og solidt team bag os, hvor vi lægger stor vægt på sammenholdet blandt kollegaerne og den gode oplevelse hos gæsten. 

Det kræver, at vi ofte er klar på omstilling af vores procedurer, og at vi udvikler os i takt med verden omkring os ændrer sig. Og er der voldsomme prisstigninger på specifikke råvarer, så kigger vi andre veje.

Vi bruger stadig kun de bedste lokale råvarer fra lokale producenter, og de er ikke bl.a. ikke ramt af de samme udfordringer med for eksempel langdistancelevering.”

Odette kommer i første omgang til at have åbent til aften fra mandag til lørdag. I medio januar åbnes der til frokost.

Læs mere og book bord her.

Hvad: Odette
Hvor: Kompagnistræde 18, København K
Hvornår: Åbner fredag den 18. november

Del artikel