MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Økologisk og vegansk: Nørrebro har fået en ny særlig bager

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Glean Facebook
Foto Glean Facebook

Så kan du godt indstille søgningen efter det veganske bagværk.

Vi har nemlig fundet et nyt bageri til dig midt på Nørrebro, der både bager vegansk og økologisk.

Udvalget er det samme, som du allerede kender fra de traditionelle bagerier som croissanter, snurrer og tebirkes – bare uden hverken mælk eller smør.

Foto Glean Facebook

Plantebaseret bagværk

På Ægirsgade på Nørrebro er bageriet Glean åbnet.

Navnet Glean genkender du måske allerede fra TorvehallerneKBH, hvor de dagligt disker op med flødeboller lavet af affaldsproduktet kikærtevand.

Faktisk producerer Glean Danmarks første og eneste veganske flødeboller, men nu har de også kastet sig over bagværket.

Hos den lille butik på Nørrebro ligger der nemlig både snurrer, croissanter og tebirkes i disken, der alle er veganske.

I stedet for ‘ægte’ smør bruger de plantebaseret, og komælken er skiftet ud med havremælk.

Og er du allerede kæmpe fan af flødebollerne fra Torvehallerne så frygt ikke – dem har de naturligvis også her.

Bageren holder i første omgang kun åbent mandag-fredag, men der arbejdes på også at kunne holde åbent om lørdagen.

Hvad: Glean
Hvor: Ægirsgade 46, 2200 København N
Hvornår: Åbent mandag-fredag fra kl. 10-16